Reclamă

Fără doar și poate, Ilona Brezoianu este una dintre actrițele care a avut cea mai frumoasă ascensiune din ultimii ani. Asocierea ei, la un moment dat, cu Mihai Bendeac i-a adus faima de care a avut nevoie, dar succesul din prezent nu ar fi fost posibil fără talentul ei. Drept dovadă, acum, Ilonei îi merge mai bine ca niciodată pe toate planurile.

Ilona Brezoianu este una dintre vedetele care a demonstrat că poate face mai multe lucruri în același timp și chiar pe toate foarte bine. Ilona este extrem de talentată și nu este de mirare că, în ultima vreme, aceasta este implicată în foarte multe proiecte care i-au adus expunere și nu numai.

Dacă până acum fanii erau obișnuiți să o vadă doar pe scenele teatrelor, acum, Ilona Brezoianu este mai mereu pe micile ecrane. Vedeta i-a convins pe cei de la Antena 1 să o coopteze în cât mai multe proiecte, așa că, în prezent, se poate lăuda cu un portofoliu stufos de emisiuni.

Ce spune Ilona Brezoianu despre participarea la „America Express”. Cu cine ar face actrița echipă
Instagram

Ilona atrage succesul ca un magnet

Inițial, Ilona Brezoianu a fost destul de sceptică și s-a gândit destul de mult dacă să spună da sau nu emisiunilor. Însă, s-a convins că le poate duce pe toate și s-a integrat de minune. De la „X Factor”, la „iUmor” și „Neatza cu Răzvan și Dani”, îndrăgita actrița nu a ratat niciun proiect, ba chiar a ajuns și la inimile celor de acasă.

Fanii Ilonei se bucură foarte mult pentru ea, dar și mai mult s-ar bucura dacă ar avea ocazia să o vadă în emisiunea „America Express”. Prietenul ei foarte bun, Capet a răspuns de curând la o curiozitate legată de vreo presupusă intenție de-ale lor de a pleca într-o astfel de emisiune.

Din păcate, Ilona și Capet nu vor fi văzuți prea curând într-o astfel de emisiune, semn că aventura de la „Poftiți pe la noi” cu Nea Marin le-a fost suficientă.

Ce spune Ilona Brezoianu despre participarea la „America Express”. Cu cine ar face actrița echipă
Instagram

Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro