Reclamă

Ana Odagiu este una dintre cele mai apreciat actrițe din noua generație. Pasiunea ei pentru actorie nu i-a adus doar reușite pe plan profesional, ci și pe plan personal. Așa l-a cunoscut pe Conrad Mericoffer, cel care i-a devenit soț cu acte în regulă chiar ieri. Cei doi s-au căsătorit religios, iar evenimentul a fost unul foarte reușit.

Ana Odagiu a avut parte de una dintre cele mai frumoase zile din viața ei. Sora Monicăi și-a găsit sufletul pereche în urmă cu ceva timp și a ales să trăiască povestea de dragoste în intimitate, departe de ochii curioșilor. Deși ambii sunt actori și sunt obișnuiți cu marile scene, au ales că scenariul vieții lor să-l scrie așa cum știu ei mai bine.

Ieri, Ana Odagiu și Conrad Mericoffer și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar evenimentul a fost exact așa cum și l-au planificat. Mirii nu și-au dorit ceva fastuos, cu mulți invitați, ci au creat un cadru intim, iar la petrecere au invitat apropiații și oamenii dragi sufletului lor.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit. Ce vedete au fost pe lista de invitați a celor doi
Instagram

Ana și Conrad, mai fericiți ca niciodată

Petrecerea de nuntă a celor doi a avut loc chiar pe terasa Teatrului Național, iar locația nu a fost deloc aleasă la întâmplare. Pasiunea lor pentru actorie i-a adus împreună, așa că vrut să sărbătoarească căsătoria lor într-un loc special.

La petrecere au fost invitați oamenii dragi sufletului lor, printre care Corina Dănilă, Alina Pușcaș, Ana Radu, Ozana Barabancea, Gabriel Fătu, Silviu Mircescu, dar și mulți alții. Invitații s-au distrat de minune până în zori, semn că petrecerea a fost una reușită și că toată lumea prezentă s-a bucurat pentru pasul făcut de cei doi.

„Am făcut-o și pe asta. Am avut o atmosferă pe sufletul nostru și mulți oameni alături, care ne iubesc. Chiar asa am simțit! Amândoi! O bucurie! Cândva, am făcut noi ceva tare bun, de am primit atât de mult frumos!”, a scris Ana pe Instagram.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro