Reclamă

Florin Salam este unul dintre artiștii a cărui poveste de viață a impresionat mii de oameni. Dincolo de pasiunea sa pentru muzică, malistul a iubit-o nebunește pe Fănica, femeia care i-a dăruit doi copii minunați. La mai bine de 10 ani de la moartea sa, Florin și-a găsit puterea de a vorbi despre depresia prin care a trecut după pierderea ei.

La 12 ani, Florin Salam s-a îndrăgostit de Ștefania. La scurt timp, cei doi s-au mutat împreună și au trăit bucuria de a deveni părinți în 2000 și în 2004, când s-au născut Betty și Dani Stoian.

Florin și Ștefania erau împreună de 12 ani când, în 2007, au hotărât să facă nunta. Evenimentul fastuos a avut loc în Antalia, iar nașii, Adi Minune și soția sa au ajuns în Turcia cu o aeronavă specială.

S-a gândit, vreodată, Florin Salam la sinucidere după moartea Fănicăi. „Câteodată, moartea e hotel de 10 stele”
SpyNews

Doi ani mai târziu, la 12 aprilie 2009, Fănica, așa cum o alinta Florin pe iubita lui soție, a părăsit această lume din cauza unei ciroze hepatice. Florin a fost devastat și abia peste ani și-a găsit puterea de a vorbi despre depresia cruntă prin care a trecut.

„Mergeam și cântam în fiecare zi și știam că este bine. Într-o zi, am aflat că trebuie să merg la spital pentru că ea este acolo. Asta este tragedia cea mai mare. Atunci am înnebunit. O lună de zile am stat închis într-o cameră, mi-au pus ca la pușcărie mâncare, nu voiam să văd pe nimeni.”

Florin Salam a devenit puternic pentru copiii lui

Deși nu i-a fost deloc ușor, mai ales că o iubea nespus de mult, Florin Salam a recunoscut că nu s-a gândit nicio secundă să-și pună capăt zilelor. Acesta s-a gândit la copiii lui și a găsit puterea în Dumnezeu de a merge mai departe.

„Niciodată nu m-am gândit la sinucidere. Doamne Ferește! Câteodată, mă ascund de mine. La cât de mult o iubeam pe fata asta, zic Eu cum mai trăiesc?! Realizez că ea nu mai e, deși știam că o iubesc. Altfel, muream și eu odată cu ea când am auzit că a murit.

Eu aveam dreptate în felul meu. Faptul că reușeam să trăiesc, în continuare, era clar puterea de la Dumnezeu care ți-o dă atunci când ai nevoie. 

Chiar aveam nevoie de puterea de la Dumnezeu și chiar o meritam că aveam în urmă copiii. Câteodată, moartea e hotel de 10 stele. N-ai cum să scapi așa ușor. Distrugeam copiii!”, a spus artistul în emisiunea lui Denise Rifai.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro