Reclamă

Oana Lis este una dintre vedetele care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Aceasta este prezentă de peste două decenii în lumina reflectoarelor și, în tot acest timp, fanii au avut nenumărate ocazii să o cunoască așa cum este, cu bune și cu rele.

Oana Lis este un exemplu de putere și ambiție pentru multe femei de la noi din țară. În ciuda faptului că nu a avut niciodată o viață ușoară, aceasta a încercat să vadă mereu partea plină a paharului. Și, tocmai pentru că a avut o astfel de viziune, Oana a fost mai tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Recent, invitată la un eveniment din Capitală, Oana Lis a dat nas în nas cu TJ Miles care nu s-a putut abține și a întrebat-o „Care este cel mai scump lucru pe care îl ai la tine?”. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta a dat un răspuns care l-a lăsat fără cuvinte până și pe TJ Miles.

„Prezența mea. Consider că am reușit, în 25 de ani de când apar în showbiz să-mi formez un brand și nimeni nu-mi va lua numele ăsta, niciodată. Dar, dacă mă refer material, cel mai scump lucru este cheia de la mașină care este în geantă. Cel mai scump lucru, până la urmă, este viața.”

Care este cel mai valoros lucru pentru Oana Lis. „Nimeni nu-mi va lua asta, niciodată”
Social media

Oana Lis, proiect de succes în domeniul psihologiei

Oana Lis este o femeie extrem de puternică, o femeie care nu a fost deloc ferită de necazuri. Vedeta a trecut prin multe greutăți alături de Viorel Lis, dar nu a renunțat niciodată. Din contră, a căutat să fie mereu puternică pentru ei, dar și pentru cei din jurul ei.

În prezent, aceasta și-a deschis propriul cabinet de psihologie și vrea să dea o mână de ajutor tuturor celor care simt că au nevoie sau, pur și simplu, simt nevoia de a discuta cu o persoană acreditată.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro