Reclamă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dani Oțil are multe povești de viață, unele mai interesante ca altele. Deși este prezent de ani de zile pe micile ecrane, aceasta tot mai are ce povesti și se pare că fanii nu au aflat nici jumătate din experiența lui de viață.

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune. De aproape două decenii, acesta formează o echipă cu Răzvan Simion, iar cel mai longeviv proiect al lor, „Neatza cu Răzvan și Dani” este, de altfel și cel mai de succes al lui. Dar, chiar dacă are multe de povestit despre planul profesional, nici în ceea ce privește planul personal nu se lasă mai prejos.

În urmă cu mulți ani, pe vremea când era la țară, Dani Oțil a avut parte de o experiență pe care și-a amintește cu umor și în ziua de azi. Pe vremea când avea 15 ani, acesta s-a îndrăgostit de o fată din sat care locuia în California și care i-a sucit mințile. Deși nu mai știe exact cum o cheamă, știe că este cea cu care s-a sărutat senzual, pentru prima dată.

Dani Oțil, sechestrat și legat cu lanțuri pentru ritualuri sexuale. „Am crezut că mi-a băgat o șopârlă în gură”
Social media

Dani Oțil are ce povesti nepoților

Îndrăgostit până peste cap de ea, Dani fugea serile de aceasă și se duce să se vadă cu fata respectivă. La un moment dat, bunica lui s-a panicat și a chemat-o pe mama lui Dani să îl ia acasă. Pentru că fugea mereu de acasă și încerca să o impresioneze pe cea care i-a furat mințile, Dani se arunca de peste tot de prin copaci, iar asta i-a lăsat semne pe piele.

Semne pe care, mama lui nu a știut cum să le explice, așa că le-a spus tuturor prietenilor ei că Dani, fiul său a fost sechestrat într-un grajd, la țară și că a fost supus unor ritualuri sexuale.

„A venit fata asta, acum este stripteusă, mi-a scris de curând. Am ajuns la țară, m-am îndrăgostit ireparabil de ea, numai că avea 18 ani. Ea m-a sărutat prima oară cu limba, am crezut că mi-a băgat o șopârlă în gură. Am început să mergem de mână prin sat. 

Mergeam în fiecare zi la scăldat, săream de foarte sus din copaci. Eu fugeam pe geam, mă pupam cu aia la colțul blocului. Bunica a sunat-o pe mama, a venit de la Reșița să mă ia, să nu mă piardă. Mama a construit această poveste fantastică: <<Surorile Bumbu, mi l-au luat pe băiat, mi l-au legat în lanțuri pe un deal și au făcut cu el niște ritualuri, e tot zgâriat pe spate.>>”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro