Reclamă

Delia este una dintre artistele care nu a urmat niciodată regulile sociale, iar stilul său vestimentar este cea mai bună dovadă. De-a lungul timpului, Delia și-a conturat imaginea unui artist complet, dar asta nu înseamnă că nu a atras și mii de controverse. Și, pentru a pune și mai multe paie pe foc, artista tocmai ce a bifat o achiziție uimitoare.

Delia este una dintre artistele de la noi care a înțeles cel mai bine ce înseamnă să fii pe scenă și să îți respecți fanii. Vedeta se implică trup și suflet în tot ceea ce face și nu este de mirare că îi merge din ce în ce mai bine pe plan profesional. Și, tocmai din acest motiv, pentru a le mulțumi fanilor, investește constant în imaginea ei.

Delia este recunoscută datorită stilului vestimentar excentric pe care se pare că, de la o zi la alta, îl dezvoltă din ce în ce mai mult. Aceasta are o garderobă impresionantă acasă, garderobă în care a investit sume colosale de bani, dar nu regretă nicio secundă alegerile făcute.

@delia🫠🧀🧀🧀

♬ original sound – Delia

Delia, în pas cu moda

Și, ca în cazul oricărei femei, nici Delia nu are suficiente perechi de încălțări, așa că și-a mai cumpărat una, de data asta, una extrem de controversată. Este vorba despre cizmele despre care a vorbit întreaga lume și pe care nu mulți au curajul să le poarte.

Încălțările sunt semnate de MSCHF și fac ravagii în rândul vedetelor de peste hotare. Evident, nu se potrivesc oricărui stil, așa că nu multă lume de rând se „bate” să le cumpere. În plus, nici prețul lor nu este unul prea mic. O astfel de pereche de cizme pornește de la prețul de 4.800 de lei și poate fi și mai scumpă, în funcție de model și colaborare. Însă, modelul Deliei este în colaborare cu Crocs și costă 450 de euro.

Delia nu este singura de la noi care a pus mâna pe ele. Înaintea ei, Dorian Popa a fost cel care s-a lăudat cu ele în online.

Delia și-a pus, din nou, internetul în cap. Cât a plătit artista pe cele mai controversate cizme ale momentului


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro