Reclamă

În ultime zile, mass media vuiește de scandalul momentului care i-a prins la mijloc pe Dorian Popa și pe Călin Donca, cel din urmă fiind arestat împreună cu soția lui. Inițial, Donca a primit 24 de ore de arest, după care perioada s-a prelungit la 29 de zile. Uimit de acest fapt și pentru că îl și cunoaște, Andy Popescu a simțit nevoia să își facă părerea auzită.

Andy Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi din țară, cu o comunitate de mii de fani. Fiind mereu la curent cu ceea ce se întâmplă, mai ales în cercul lui de apropiați, lui Andy i s-a solicitat expres părerea despre scandalul în care este implicat Călin Donca.

Vloggerul a ales să fie transparent până la capăt, așa că a emis două ipoteze, una care îl acuză pe Călin Donca și alta care este de partea lui Călin Donca. Însă, înainte de a vorbi despre acest subiect, Andy a vrut să precizeze că este pur și simplu opinia lui, iar acolo unde a simțit că nu are suficiente informații, a apelat la un avocat de drept penal.

Andy Popescu, părere sinceră despre scandalul în care este implicat Călin Donca

Andy Popescu: „Una dintre cele două va fi adevărată”

În primă instanță, acesta a enumerat argumentele împotriva lui Călin Donca, argumente pe care el le-a considerat a fi spuse la momentul respectiv.

„Varianta A, în defavoarea lui Donca, cu privire la cele trei capete de acuzare. Donca și contabila sa au emis cu bună știință facturi fictive către firmele sale interpuse, din Dubai și, plătind aceste facturi din firmele din România, impozitul pe profit la firmele din țara noastră a fost mai mic, ceea ce rezultă la o evaziune fiscală de peste un milion de euro.

Donca a înșelat clienții cu crypto moneda sa, promițându-le clienților câștiguri de 10 ori mai mari decât investiția, ceea ce este înșelăciune. Donca a inaugurat doar de fațadă parcul de fotovoltaice din Săcele, după spusele primarului din acea comună și nu intenționa niciodată să obțină autorizațiile necesare.”

Andy Popescu are și variante în favoarea lui Donca pe care le-a emis după ce s-a consultat cu un avocat de drept penal. Opiniile lui nu vor influența în niciun fel ancheta penală.

„Varianta B, în favoarea lui Călin Donca. Poate nu știați, dar multe firme din toată lumea își redirecționează profiturile către alte țări, unde impozitele sunt mai mici.”

@andypopescuvlogsPunctul meu de vedere în cazul Donca

♬ original sound – Andy Popescu


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro