Reclamă

Fără doar și poate, Andreea Marin a descoperit elixirul tinereții. Vedeta este într-o formă de zile mari și nu este de mirare că primește constant întrebări din partea fanilor legate de micile ei trucuri de a arăta atât de bine. Și, pentru că nu are secrete față de ei, a dat totul din casă.

Andreea Marin este una dintre vedetele care a evoluat, de-a lungul anilor, în fața telespectatorilor. Cei care au urmărit-o de-a lungul carierei sale, sigur au observat faptul că aceasta este neschimbată, chiar și după trecerea timpului. Ei bine, se pare că fosta „Zână a Surprizelor” are ascunși în mânecă câțiva ași.

Andreea Marin a recunoscut că anul acesta a simțit nevoia unei schimbări, așa că nu a stat prea mult pe gânduri. Vedeta a vrut să găsească un echilibru între fizic și mental și, după ce a apelat la ajutor specializat, se pare că rezultatele nu au întârziat să apară.

Andreea Marin: „Am învățat lecția echilibrului”

Andreea a reușit să slăbească 14 kilograme și spune că se simte mult mai bine. Nu doar rezultatele fizice sunt cele care o fac să se simtă împlinită, ci și tot ce se întâmplă cu ea pe plan mental. Vedeta susține că are mult mai multă energie acum și are alt chef de a se implica în anumite proiecte.

Cum a reușit Andreea Marin să topească ca prin minune 13 kilograme. „Am 49 de ani, dar se ține bine bătrânica”
Instagram

„Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist Carmen Barcan, pe care o vedeți adesea la televizor, pentru că are multe rezultate remarcabile, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica.”

Însă, așa cum era de așteptat, meritul nu este doar al specialistului, ci și al ei. Andreea Marin a fost extrem de motivată de a se ține de planul alimentar și a reușit să țină și spune că a învățat lecția echilibrului.

„Am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului.”, a spus Andreea Marin, în exclusivitate pentru kfetele.ro.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro