Reclamă

Sfârșitul de săptămână a venit la pachet cu vești proaste pentru Gigi Becali. Latifundiarul a fost implicat într-un accident pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Capitală. În timp ce se afla în traficul infernal de la orele amiezii, latifundiarul s-a trezit cu mașina puțin „șifonată”, iar reacția sa, surprinsă de participanții în trafic, spune tot.

Gigi Becali este unul dintre oamenii care preferă să vadă mereu partea bună a lucrurilor, chiar și atunci când este înconjurat de negativism. Fix asta s-a întâmplat azi, în urmă cu câteva ore, pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Capitală. Gigi Becali se afla în trafic și, ca un șofer model, aștepta la semafor, ca ceilalți participanți la trafic.

La un moment dat, în aglomerația de pe Bulevardul Iuliu Maniu, mai ales la oră de vârf, Gigi Becali a fost tamponat de o altă mașină. La volanul respectivul autoturism se afla o domnișoară care, speriată de cele întâmplate și cauzate de ea, a coborât să vadă dacă Gigi Becali este bine și, eventual, să vorbească cu el.

Gigi Becali, implicat într-un accident pe Bulevardul Iuliu Maniu, din Capitală. Reacția uimitoare a latifundiarului
Social media

Gigi Becali, de o calmitate rar întâlnită

Nu mică i-a fost mirarea când a văzut atitudinea latifundiarului. De obicei, în traficul din Capitală, astfel de evenimente se soldează cu scandal și cu vorbe grele pe care șoferii și le aruncă unul altuia. Ei bine, Gigi Becali pare că se simțea atât de bine și era atât de relaxat, încât nici măcar nu a observat accidentul.

Becali nu s-a deranjat să deschidă geamul sau să coboare din bolid pentru a discuta cu cea care i-a provocat daune. Din imaginile surprinse de un alt participant la trafic, se poate observa cum latifundiarul stă pe gânduri, semn că nu are timp și nici chef să se complice cu un accident minor.

Imaginile au ajuns virale pe internet, iar secțiunea de comentarii s-a umplut imediat cu replici care mai de care mai amuzante. „Priviți ce înseamnă un șmercher cu inima bună”, „Legenda spune că i-a mai dat el bani să își repare ea mașina” sau „Nu putea să lipsească de la slujba din mașină” sunt doar o parte din comentarii.

@alex.serban18 #fy #fyp #rollsroyce #gorjului #neagigi #top #becali ♬ original sound – ALEX SERBAN

Gigi Becali, faimos în Europa după ce și-a reparat Maybach-ul cu ranga

Gigi Becali este cunoscut pentru astfel de reacții sau episoade mai puțin obișnuite în trafic. În urmă cu câțiva ani, latifundiarul a avut probleme cu bolidul său, un Maybach de mii de euro. Însă, chiar dacă mașina a fost scumpă, asta nu înseamnă că l-a scutit de probleme.

Atunci, Gigi Becali a demonstrat că se pricepe la orice și nu a mai stat să apeleze la service autorizat. Latifundiarul a reparat singur bolidul cu… ranga. Evident, un astfel de episod este rar întâlnit, mai ales în rândul posesorilor de mașini scumpe, așa că Becali a ajuns faimos în toată România și nu numai.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro