Reclamă

Bursucu s-a retras acum ceva timp din lumina reflectoarelor, dar asta nu înseamnă că a avut timp să se plictisească. De când nu mai prezintă „Teo Show” împreună cu Teo Trandafir, acesta a avut mai mult timp să se dedice planului personal. Și, așa se face că a venit vremea să își unească destinul cu femeia alături de care este fericit de ani de zile.

Bursucu este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din spațiul monden. Înainte de a intra în familia celor de la Kanal D, aceasta a fost antrenor de dans la „Dansez pentru tine”, celebra emisiune de la PRO TV. Lui Bursucu i s-a potrivit de minune cariera în lumina reflectoarelor și se pare că la fel de bine îi merge și pe plan personal.

Adrian, pe numele lui din buletin este destul de discret atunci când vine vorba de familia lui și nu este deloc adeptul expunerii în lumina reflectoarelor a celor dragi. Însă, toți cei care îl urmăresc știu foarte bine că aceasta este într-o relație de câțiva ani buni, așa că 2023 este anul în care va face pasul cel mare.

Bursucu profită de ultimele zile de burlăcie. Unde a plecat prezentatorul să petreacă alături de prietenii lui
Youtube

Bursucu se așează la casa lui

Încă de când s-au cunoscut, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru altul. Deși partenera lui este mai mare cu cinci ani decât el, asta nu a fost un impediment pentru ei ci, din contră, asta i-a unit și mai mult. Drept dovadă, pe 14 octombrie, anul acesta, Bursucu va avea nunta.

Așa cum spune tradiția, înainte de nuntă, viitorul ginere a decis să mai profite un pic de burlacie, așa că a organizat o petrecere pe cinste. Bursucu și-a luat cei mai buni prieteni și a plecat din țară, tocmai în Spania. Bursucu nu a uitat nici de fanii lui pentru care postează în fiecare zi anumite momente din mica lui escapdă cu băieții.

Bursucu profită de ultimele zile de burlăcie. Unde a plecat prezentatorul să petreacă alături de prietenii lui


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro