Reclamă

Mădălina Ghenea este una dintre româncele cele mai de succes românce de peste hotare. Cei care o urmăresc în mediul online sunt obișnuiți să o vadă mereu ca scoasă din cutie și în ipostaze senzuale, dar se pare că Mădălina nu se ferește să facă și alte treburi tipice unei femei. Cu atât mai mult când este vorba de fiica ei.

Mădălina Ghenea nu mai are nevoie de nicio introducere, cel puțin nu după ce a cucerit întreaga lume cu defilările ei pentru cele mai mari branduri, dar și cu rolurile din producții de succes. Ghenea a muncit foarte mult pentru tot ce are acum și, chiar dacă se bucură din plin de lux, asta nu înseamnă că drumul ei până aici a fost unul ușor.

Mădălinei nu i-a fost ușor să stea departe de casă, dar se pare că s-a obișnuit ca Italia să fie a doua ei casă. De fapt, Italia este țara care i-a oferit cele mai multe posibilități, din toate punctele de vedere. Însă, chiar dacă este mereu ocupată și are un program încărcat, nu uită niciodată să aibă grijă de fiica ei.

Mădălina Ghenea, ipostază emoționantă alături de fiica ei. Cum a fost surprinsă vedeta pe străzile din Italia
social media

Mădălina Ghenea, o mamă model

Mădălina are o fiica de care se ocupă exemplar și este inutil să spunem că cele două seamănă ca două picături de apa. Micuța moștenește trăsăturile Mădălinei și chiar românca a spus că fiica ei este varianta sa, însă mult mai îmbunătățită.

Zilele astea, Ghenea a fost invitată la Milano Fashion Week, acolo unde a furat privirile tuturor într-o rochie aurie care se mula perfect pe formele ei bine definitive. Dar, chiar dacă a stat până târziu la acest eveniment, asta nu a împiedicat-o ca a doua zi să se ducă cu fiica ei la școală.

Mădălina Ghenea se implică foarte mult în procesul de educație al fiicei sale și o duce la școală în fiecare zi, ba chiar își face timp să facă și temele împreună.

Mădălina Ghenea, ipostază emoționantă alături de fiica ei. Cum a fost surprinsă vedeta pe străzile din Italia


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro