Reclamă

De câteva zile, afacerea lui Pescobar din zona de Nord a Capitalei este în centrul atenției. Taverna Racilor a intrat în atenția inspectorilor de la ANPC care au descoperit mai multe nereguli și au luat decizia de a închide afacerea. Pescobar este extrem de revoltat și a transmis mai multe mesaje în mediul online care-i viza pe cei de la ANPC, inclusiv pe Horia Constantinescu.

În ultima vreme, inspectorii ANPC au efectuat controale mai des ca niciodată. În vizorul lor a intrat și Taverna Racilor, una dintre cele mai cunoscute locații din zona de Nord a Bucureștiului. Patronul localului, Pescobar este un personaj controversat în mediul online, iar această faimă i-a adus și belele.

Zilele acestea, inspectorii ANPC au descoperit o serie de nereguli la Pescobar, printre care depozitarea necorespunzătoare a alimentelor din care urma să fie preparată mâncarea, dar și igiena precară în anumite locuri. Deși au pus lacătul pe afacerea lui, Pescobar refuză să accepte decizia inspectorilor.

Tzancă Uraganu a rupt tăcerea. Ce spune manelistul despre afacerea lui Pescobar, Taverna Racilor

Tzancă a tras un semnal de alarmă

Vestea închiderii Tavernei Racilor a circulat cu viteza luminii și a ajuns și la urechile lui Tzancă Uraganu care, la un moment dat, a cochetat și el cu industria alimentară. Manelistul și-a deschis o shaormerie în urmă cu ceva timp, dar se pare că afacerea nu a fost una norocoasă și spunem asta pentru că s-a închis atât de repede precum s-a deschis.

Tzancă Uraganu a avut și el probleme cu inspectorii ANPC care au pus instant lacătul pe afacerea lui care, în prezent, a devenit un loc unde se adăpostesc oamenii străzii. Și, pentru că știe ce presupune o inspecție din partea celor de la ANPC, manelistul se bucură pentru cele ce i s-au întâmplat lui Pescobar. Și, nu neapărat pentru că îl face fericit răul altuia, ci pentru că este conștient de riscul la care se expuneau clienții care vizitau localul.

„Unii mi-au zis că mă bucur de necazul altuia. Nu-mi convine să merg cu copiii mei la un restaurant, mai ales cum e restaurantul lui Paul, îl admiram pentru ceea ce face și să mănânc stricat de la o bucătărie care arată ca o epavă. Trebuie să ai grijă ca omul să fie mulțumit, nu să îți bați joc de el. Trebuie să îi dai omului să mănânce ce trebuie. Că te uiți tu la trei lei să iei în plus, Dumnezeu îți dă în cap.”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro