Reclamă

Andreea Popescu este una dintre cele mai cunoscute dansatoare de la noi din țară. Aceasta și-a făcut debutul alături de Delia, dar de ani buni nu mai este în lumina reflectoarelor. În schimb, este foarte prezentă în online, acolo unde le povestește fanilor tot ceea ce face. Și, tot de acolo, aceștia au aflat că azi Andreea ajunge pe masa de operație. 

Andreea Popescu este una dintre vedetele care a ales să se prezinte în fața fanilor mai sinceră ca niciodată. Deși are o viață de persoană publică și mulți cred că este ușor să trăiești asa, Andreea le-a demonstrat tuturor că nu este deloc simplu. Bruneta nu a fost deloc lipsită de probleme, iar una dintre cele mai grave dintre ele o urmăresc chiar și acum.

Andreea Popescu este mămica a doi copii, iar asta îi ocupă tot timpul. Chiar dacă are ajutorul unei bone, aceasta tot simte nevoia de a se implica în creștere și educarea celor mici. Însă, acum, Andreea a decis să vindece una dintre rănile trecutului, la propriu, așa că azi ajunge pe masa de operație.

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei ajunge pe masa de operație. Vedeta a fost mușcată de față de un câine

Andreea s-a mai operat și în Franța

Nu mulți știu faptul că atunci când avea 3 ani, aceasta a fost mușcată de față de un câine. Episodul a fost unul destul de traumatizant pentru ea, la propriu, dar și la figurat, mai ales că a fost nevoită să trăiască ani buni cu cicatricea pe față.

Ieri seară, înainte de a se pregăti pentru operație, Andreea Popescu și-a rupt din timpul ei pentru a le povesti fanilor ce emoții o încearcă și ce așteptări are de la această intervenție care nu este deloc una ușoară.

„Mâine mă operez. Când aveam trei ani, m-a mușcat un cățel destul de tare, destul de grav și era să mor pentru că probabil Dumnezeu a avut și el un plan. Mâine am o intervenție chirurgicală, facem cu laser cicatricile.”

@oanaandreeacojoc Cand aveam 3 ani un caine maidanez m-a muscat atat de tare incat era sa mor. A fost un moment foarte greu pentru familia mea in anul 1987. Asa rau eram muscata si atat de mica eram incat operatia a fost facuta pe viu fara anestezie. Eram mica si cuminte, nu spuneam nimic, nu plangeam, am stat cuminte cat m-a cusut. Am fost la 3 spitale pana m-au primit, le era frica ca am sa mor pe masa de operatie. A fost tare greu, am trecut prin zeci de intervenitii si niciuna nu a fost extrem de reusita. Acum am ajuns la doamna doctor Elena Martin @dr.elenamartin #noadd ♬ original sound – Andreea Cojoc


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro