Reclamă

Oana Roman face ce face și revine în atenția tuturor. De-a lungul timpului, fiica lui Petre Roman a stârnit multe antipatii și aproape că s-a obișnuit să fie criticată la tot pasul. Acum, Oana nici nu mai pune la suflet vorbele răutăcioase, dar asta nu înseamnă că vrea să mai accepte astfel de „săgeți”. Cele mai recente critici primite au fost chiar din partea Marei Bănică.

Mara Bănică este cunoscută în mediul online și TV, iar asta datorită sincerității de care dă dovadă de fiecare dată. Uneori, sinceritatea ei poate fi dureroasă pentru cei din jur, dar se pare că asta nu o împiedică în a-și exprima părerea, fără nicio reținere. De data asta, jurnalista a luat-o în vizor pe Oana Roman.

Oana Roman aproape că este abonată la criticile celor din spațiu public și nu este de mirare că a devenit imună la astfel de replici tăioase. Recent, Mara Bănică a fost invitată la o emisiune unde a trebuit să asocieze unor defecte, anumite nume din lumea mondenă. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și se pare că a venit cu temele făcute.

Mara Bănică o face praf pe Oana Roman. Ce părere are jurnalista despre fiica lui Petre Roman
Social media

Mara Bănică: „E părerea mea”

Atunci când a primit adjectivul „arogantă”, Mara Bănică nu a stat prea mult pe gânduri și a numit-o pe Oana Roman. Aceasta a fost foarte sigură pe ea și a și justificat răspunsul, astfel ca cei care privesc interviul să înțeleagă de ce a făcut această alegere.

„Oana Roman. Nu e arogantă?! Mă rog, asta e părerea mea.”, a spus jurnalista.

Oana Roman nu a reacționat și nu este de mirare, având în vedere că s-a obișnuit cu astfel de replici. Aproape că nu este persoană publică care să nu se fi legat, cel puțin odată, de fiica lui Petre Roman. Replicile Marei Bănică vin la scurt timp după ce Jorge s-a legat și ea de persoana Oanei.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro