Reclamă

Anul acesta, Bogdan de la Ploiești și-a propus să se mute la propria casă, o casă pe care a ridicat-o din resurse propri, așa cum era de așteptat. Artistul nu a lucrat singur, ci a apelat la ajutorul unui arhitect, dar, în ciuda faptului că și-a ales echipa pe sprânceană, tot a scăpat o gafă destul de evidentă.

Bogdan de la Ploiești este unul dintre maneliștii cei mai de succes de la noi din țară care, în ultimii ani a încasat sume record în urma pieselor lansate și a concertelor susținute. Marele lui noroc a fost faptul că nu a abandonat nicio secundă pasiunea lui pentru muzică, iar piesa în colaborare cu Theo Rose i-a deschis drumul spre succes.

Banii nu sunt deloc o problemă pentru iubitul Cristinei Pucean, dar asta nu înseamnă că aruncă cu ei în stânga și în dreapta. Mai nou, manelistul a investit o sumă uriașă în noua lui casă pe care a proiectat-o cu mult drag și care va arăta exact așa cum și-a dorit.

@bogdandelaploiesti.haz @Anandree Design ♬ i took a pill in ibiza uploaded by tori – Tori 👼🏽✨💙

 

Bogdan nu prea este atent la detalii

La fel ca restul vedetelor din showbizul autohton, Bogdan de la Ploiești a lucrat cu un arhitect care a transpus în realitate toate ideile pe care manelistul le-a așternut pe foaie. Bogdan nu s-a uitat deloc la bani și a vrut ca prima lui casă ridicată de la zero să fie construită cu cele mai scumpe materiale.

Deși realitatea coincide cu schițele, se pare că și lui Bogdan de la Ploiești, dar și arhitectului cu care a lucrat le-a scăpat un detaliu important. Și anume, scrisul auriu, în relief de la intrarea în casă este unul greșit.

Cel mai probabil, artistul a vrut să scrie „Welcome home” (n.r. „Bine ai venit acasă”), doar că rezultatul final este „Welcome house”, sintagmă care se îndepărtează cu mult de ideea inițială. Însă, important este că acest detaliu poate fi corectat în orice moment.

Gafa colosală de la noua casă a lui Bogdan de la Ploiești. Se află chiar la intrare, în văzul tuturor!
TikTok

Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro