Reclamă

De ceva vreme, fanii nu au mai auzit nimic de Margherita de la Clejani. Se pare ca fata lui Ioniță și a Vioricăi s-a cumințit și a lăsat-o mai moale cu aparițiile scandaloase. Ba chiar spune că s-a cumințit și a găsit alte variante mult mai „sănătoase” în care să își investească timpul și energia.

Margherita de la Clejani a avut norocul de a se naște în una dintre cele mai cunoscute familii de artiști de la noi din țară. Talentul este la el acasă în familia brunetei și, așa cum era de așteptat și ea a avut momente în care a cochetat cu muzica și a dat semne că va călca pe urmele părinților celebri.

În ultimii ani, Margherita a lăsat muzica pe planul secund și s-a implicat în diverse proiecte TV, dintre care cel mai ambițios a fost, de departe, „Asia Express”. Deși revenise în atenția publicului, fiica lui Ioniță de la Clejani nu a fost scutită de probleme și scandaluri.

Margherita a avut probleme serioase cu legea, ba chiar a riscat să ajungă în spatele gratiilor. Totul se întâmpla în urmă cu mai bine de un an, atunci când vedeta a recunoscut că nu traversează cea mai bună perioadă și că are nevoie de înțelegerea celor din jur.

Cu ce se ocupă, în prezent, Margherita de la Clejani. „Nu mai sunt fata rebelă”
Social Media

Margherita este stăpână pe ea

Acum, Margherita este într-o formă mult mai bună și spune că a depășit acea etapă în care era doar o fetiță răsfățată și rebelă. Desigur, nimic nu ar fi fost posibil fără ajutorul familiei sale, care i-a fost mereu alături și a susținut-o necondiționat.

În prezent, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani garantează că este mult mai matură și că a înțeles ceea ce contează cu adevărat în viață. Și, pentru că are suficient timp la dispoziție, a ales să investească toată energia în propria sa dezvoltare personală și spirituală.

„Fac foarte bine în ultima perioadă, pot să spun că am ajuns la o vârstă la care am început să ma maturizez. Nu mai sunt fata rebelă, zăpăcită, haotică și iresponsabilă. Am început să înțeleg ce înseamnă viața, îmi doresc anumite lucruri, să-mi iau viața în piept”, spunea vedeta, în urmă cu ceva timp.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro