Reclamă

Andreea Mantea poate să se declare o femeie fericită și împlinită, din toate punctele de vedere. Cariera ei merge ca pe roate, iar proiectele în care este implicată generează audiențe foarte bune. Nici de planul personal nu are motive să se plângă, căci și acolo este mai fericită ca niciodată, mai ales de când a apărut în viața ei și David.

La cei 37 de ani ai săi, Andreea Mantea poate spune că a reușit tot ce și-a propus și poate chiar mai mult. Vedeta a ajuns în punctul în care în urmă cu câțiva ani doar visa să fie. Însă, pentru toate astea a muncit din greu și nu i-a fost deloc ușor, mai ales de când a trebuit să se ocupe singură și de creșterea lui David.

Din păcate, Andreea Mantea nu mai are deloc încredere în bărbați și îi este foarte greu să mai accepte pe cineva de sex masculin în viața ei. Majoritatea relațiilor s-au încheiat prost pentru ea, iar acum, simte nevoia să își canalizeze toată energia și timpul cu David, fiul ei pe care îl are din relația cu Cristi Mitrea.

Andreea Mantea a împlinit 37 de ani. Cum a surprins-o mama ei la miezul nopții

Andreea Mantea este un exemplu pentru toate femeile

Cei care o urmăresc pe vedetă știu foarte bine că aceasta are un program foarte încărcat și că abia are timp să se relaxeze. Andreea aleargă constant între platoul de filmare, alte proiect și școala lui David, dar nu se plânge niciodată că este obosită, iar asta pentru că simte că face ceea ce îi place cel mai mult.

Azi, bruneta a împlinit 37 de ani, iar cele mai dragi persoane din viața ei i-au fost alături la miezul nopții. Mama sa a fost cea care i-a pregătit un tort și i-a cântat „La mulți ani!”. Vizibil emoționată, Andreea a filmat întregul moment pentru a-l adăuga colecției de amintiri pe care o are, deja, cu persoanele dragi sufletului ei.

Andreea Mantea a împlinit 37 de ani. Cum a surprins-o mama ei la miezul nopții


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro