Reclamă

Atunci când auzi expresia „familie numeroasă”, la câți membri de gândești? Ei bine, cum ai reacționa dacă ți-am spune că în lume există o familie cu peste 150 de oameni care locuiesc sub același acoperiș, în India? Capul familiei a fost Ziona Chana care, din păcate, a murit în 2021, dar a lăsat în urma sa 39 de soții, 89 de copii și 36 de nepoți, ceea ce face să fie cea mai nemeroasă familie din lume. 

Atunci când lumea aude numele Ziona Chana, toți se întreabă cum de a reușit acesta să aibă cea mai numeroasă familie din lume. Ei bine, răspunsul este simplu: s-a căsătorit de mai multe ori, a avut 39 de soții, dintre care cea mai tânără are 40 de ani, iar cea mai în vârstă are 70 de ani.

Ziona a vrut să le asigure tuturor membrilor suportul său, așa că s-au mutat cu toții într-o casă cu 100 de camere, numită „Chhuanthar Run” sau „New Generation House”, adică o casă care adăpostește toți membri familiei, fără excepție. Încă de când a fost gata construcția, casa a devenit o adevărată atracție pentru turiști, iar parterul a fost transformat într-o zonă dedicată exclusiv vizitatorilor.

Cum arată cea mai numeroasă familie din lume. Cu toții locuiesc în aceeași casă

O familie cât un sat din România

Deși poate că nu pare, fiecare membru are atribuții bine stabilite, iar majoritatea dintre ei sunt artiști artizanali care și-a pus amprenta asupra construcției casei în care locuiesc. În plus, toate produsele care ies din mâna lor se vând ca pâinea caldă în satul în care locuiesc, astfel că le asigură tuturor un venit.

Un aspect extrem de interesant este faptul că Ziona Chana are propria lui sectă, Chana Pâwl, o sectă creștină care promovează poligamia. Inițial, fondatorul acestei secte a fost un bărbat pe nume Khuahtuaha care a fost izgonit din biserică pentru că a avut un copil ilegitim. Secta a crescut considerabil în timpul lui Ziona Chana și a ajuns să numere peste 3000 de adepți care locuiesc în același sat.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro