Reclamă

Ilinca Vandici a avut un an plin cu de toate, iar pe plan profesional, aceasta abia a avut timp să își ia o pauză doar pentru ea. Dar, se pare că zicala „după muncă și răsplată” este foarte adevărată în cazul ei, așa că acum, a avut ocazia să plece pentru 7 zile din țară. Vedeta și-a anunțat și fanii, ca nu cumva să creadă că s-a întâmplat ceva cu ea pentru că va fi absentă din online.

Ilinca Vandici este una dintre vedete care, de-a lungul timpului, a demonstrat că poate îmbina utilul cu plăcutul. Prezentatoarea s-a implicat 100% în proiectele TV și online pe care le-a avut în desfășurare și toate au fost un succes. Din păcate, cariera ei la Kanal D în calitate de prezentatoare este pusă sub semnul întrebării, căci turcii nu vor mai face un alt sezon de „Bravo, ai stil!”.

Însă, Ilinca Vandici are podcastul „Te ascult”, proiectul ei de suflet care merge din ce în ce mai bine. Aceasta și-a dorit să aducă în fața fanilor invitați cu povești de viață uimitoare și a reușit. Doar că, din când în când, aceasta simte nevoia unei pauze doar pentru ea, mai ales de când a rămas singură să aibă grijă de Zian, după divorțul de Andrei Neacșu.

Ilinca Vandici a plecat de acasă timp de 7 zile. Cu cine l-a lăsat pe fiul ei, Zian

Ilinca Vandici: „Sunt super încântată”

Numai bine, în această perioadă, vedeta a fost invitată la un retreat care pune accentul pe feminitate și pe descoperirea sinelui. Ilinca Vandici a promovat mult timp valoarea femeii moderne și independente, iar acum, această escapadă care o va îmbogăți spiritual a venit la fix.

Vedeta a plecat pentru șapte zile în Franța, în Bordeaux. Acolo, împreună cu alte femei vor avea un program bine stabilit și vor lucra la propria persoană pentru a deveni cea mai bună versiune a lor. Deși este departe de casă, Ilinca este liniștită, căci Zian a rămas pe mâini bune.

„Aici voi fi pentru următoarele șapte zile. Nu, n-am plecat în vacanță, deși am plecat din țară și sunt în acest loc superb. Sunt într-un retreat alături de alte șase femei superbe și alături de Alina Smărăndescu. Abia aștept ce urmează să se întâmple. Pentru următoarele șapte zile vom avea în fiecare zi program de descoperire și sunt super încântată.”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro