Reclamă

Cristina Șișcanu este una dintre vedetele care a fost mereu transparentă cu fanii și care a vorbit fără perdea despre provocările vieții de mămică. Acum, începutul de an școlar a venit la pachet cu multe provocări pentru fiica ei, Petra, provocări pe care și Cristina le resimte la fel de tare. Ba chiar în fața unora dintre ele a rămas fără cuvinte. 

Cristina Șișcanu se numără printre persoanele publice care au reușit să îmbine mereu utilul cu plăcutul. Soția lui Mădălin Ionescu este prezentă pe micile ecrane și în online, acolo unde și-a creat o comunitate de mii de fani. Însă, înainte de a fi vedetă, aceasta este mămică și, așa cum este de așteptat, atribuțiile de mamă sunt mereu pe primul loc.

Zilele acestea au fost unele de foc pentru Cristina, căci copiii ei merg la școală, iar Petra pare că i-a aruncat la fileu una dintre cele mai grele provocări. Cristina și Mădălin Ionescu fac tot posibilul pentru ca fiicei lor să nu îi lipsească nimic și să aibă parte și de cea mai bună educație.

Ce a pățit Cristina Șișcanu în prima zi de școală cu fiica ei, Petra. „Noi, părinții, nu am avut niciun cuvânt de spus”
Capital

Petra, decizie importantă la șase ani

Drept dovadă, cei doi au înscris-o pe fiica lor la o școală unde se predă în mod bilingv, astfel ca Petra să învețe și limba română corect, inclusiv partea de gramatică, dar și o limbă străină, engleza, care îi va fi de folos pe viitor. Doar că, se pare că micuța Petra a ajuns la vârsta la care știe ce este mai bine pentru ea și se simte stăpână pe propriile decizii.

Fiica Cristinei Șișcanu a venit într-o zi acasă și a spus că de acum încolo vrea să meargă la o școală unde se predă, exclusiv, în limba engleză. Aici, micuța va avea doar două ore de limba română, dar se pare că vedeta nu este deranjată de asta și a ales să țină cont de dorința fiicei ei.

„Fix acum o săptămână, când Petra a venit de la școală, a zis că ea vrea să se mute. Am rămas împietrită. Ea crede că își dorește să meargă la divizia internațională pentru că s-a împrietenit în timpul școlii de vară cu alți copii și a zis că vrea să se mute în altă clasă. Pe noi, părinții, ne-au trecut toate căldurile. Degeaba am vrut noi asta, că ea nu a vrut. Uite așa, Petra a mers la clasa internațională și i-a plăcut foarte mult. A zis că acolo este locul ei. Am lăsat-o pe ea să decidă, la șase ani.”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro