Reclamă

Theo Rose este mai împlinită ca niciodată, din toate punctele de vedere. Artistei nu îi merge bine doar pe plan profesional, ci și pe plan personal, iar venirea pe lume a lui Sasha Ioan i-a schimbat viața radical. Însă, deși a spus mereu că sarcina și-a pus amprenta asupra ei, se pare că fanii o bănuiesc că aceasta ar fi apelat la bisturiul medicului pentru a-și pune silicoane.

Theo Rose este una dintre cele mai asumate vedete de la noi. Sinceritatea o caracterizează pe iubita lui Anghel Damian, iar fanii ar fi trebuit să știe, până acum, că aceasta nu are nimic de ascuns. Artista a recunoscut de nenumărate ori că sarcina i-a priit din toate punctele de vedere, mai ales că a căpătat anumite forme pe care nu le avea înainte.

Acum, Theo Rose se apropie din ce în ce mai mult de silueta de dinainte, însă, ceea ce a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor au fost sânii voluminoși ai vedetei. Acum ceva vreme, întrebată dacă are de gând să își pună silicoane, aceasta a respins 100% acest gând, mai ales că este foarte mulțumită de cum arată.

Theo Rose și-a pus silicoane?! Cum răspunde artista acuzațiilor din online. „Am lapte în... ”
social media

Theo Rose: „Nu sunt complexată”

Fanii au început să o analizeze din ce în ce mai mult și au ajuns la concluzia, ba chiar au acuzat-o că și-a pus silicoane. Sătulă să circule acest zvon în online despre ea, artista a pus punctul pe „i” și a povestit de ce are sânii mult mai voluminoși decât erau înainte.

Se pare că totul este datorită sarcinii și datorită perioadei de alăptare în care se află micuțul Sasha Ioan. Theo Rose a recunoscut că nu și-a pus silicoane și că nici nu o va face prea curând, iar asta pentru că este foarte încântată de corpul ei. Ba mai mult, spune că silicioanele nici nu s-ar potrivi mesajului pe care vrea ea să-l transmită în prezent.

„Nu mi-am pus silicoane. Ce să fac dacă am lapte-n țățe?! Sunt oameni care au înțeles greșit mesajul meu atunci când am spus că eu nu mi-aș pune silicoane, o dată de frica operației, a doua oară că nu sunt complexată în acest moment de aspectul ăsta și a treia oară consider că nu se potrivesc cu mesajul pe care eu, ca om, îl am de transmis.

Niciodată nu am spus că am o problemă cu femeile care își fac astfel de îmbunătățiri. Eu apreciez maxim o femeie aranjată. Nu am nicio problemă, că doar nu-și pun fetele țâțe pe banii mei.”, a spus artista pe Instagram.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro