Reclamă

Mult a fost, puțin a mai rămas pentru cuplul Alex Velea și Antonia să spună „da” în fața lui Dumnezeu și în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi artiști sunt împreună de mai bine de 10 ani, timp în care frumoasa Antonia a adus pe lume doi băieți, iar familia lor a devenit mai unită și mai puternică ca niciodată.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai puternice cupluri din lumea mondenă și nu numai. Artiștii s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 10 ani și, în ciuda faptului că nu multă lume le dădea șanse de a rămâne împreună, se pare că cei doi au demonstrat exact contrariul. Velea și Antonia au o familie superbă, iar conexiunea dintre ei este mai puternică ca niciodată.

Artiștii au trecut prin bune și prin rele, așa cum este normal, dar, la finalul fiecărei provocări, au rămas împreună și au devenit și mai uniți. Alex Velea s-a convins că Antonia este sufletul lui pereche, așa că nu a mai pierdut timpul și, în urmă cu doi ani, a cerut-o de soție pe frumoasa lui iubită.

Alex Velea și Antonia se căsătoresc. „Să vă pregătiți banii de dat”
Social Media

Alex Velea și Antonia fac pasul cel mare

De atunci și până în prezent, fanii celor doi s-au întrebat constant când va îmbrăca artista, din nou, rochia de mireasă. Alex și Antonia nu au pus prea mult accent pe asta, mai ales că pentru ei înțelegerea și fericirea din cuplu contează mai mult decât orice. Dar, cum tradiția presupune și o nuntă, artiștii au ales data la care va avea loc celebrarea iubirii lor.

„Să vă pregătiți banii de dat. Mai durează, la anul. Anul ăsta e foarte ocupat. Avem multe evenimente luate, trebuie să ne pregătim un pic. Da, acolo contează cel mai mult, la biserică. Probabil primăvara ca să nu aibă mesenii cămășile așa fleașcă”, a declarat Alex Velea, la Antena Stars.

Fără să dea prea multe din casă, Alex Velea a recunoscut că marele eveniment va avea loc la primăvară, fiind un sezon numai bun pentru nuntă. Momentan, nu a spus nimic despre invitați sau despre nași, dar un lucru este cert. Nunta Antoniei cu Alex Velea va fi unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului 2024.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro