Reclamă

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan formează unul dintre cele mai urmărite duo din mediul online. Contrar tuturor așteptărilor și speculațiilor, cele două nu s-au asociat de dragul de a face cifre și a genera bani, ci conexiunea lor a fost una naturală. Drept dovadă, după ani și ani, influenerele încă se înțeleg și au afaceri de succes împreună.

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au demonstrat tuturor că nu sunt doar niște fete frumoase care nu știu decât să pozeze. Publicul a avut ocazia de a le descoperi odată cu emisiunea „Asia Express”, acolo unde cele două au arătat că sunt inteligente, că știu că își gestioneze emoțiile și că se descurcă de minune să acționeze unitar.

Însă, ceea ce nu multă lume știe este modul în care cele două vedete s-au cunoscut. Totul se întâmpla în urmă cu mulți ani, pe vreme când Alina și Carmen locuiau în Târgu Mureș. Întâmplarea a făcut ca cele două să fie invitate la aceeași petrecere ținută în bucătăria unui apartament. Atunci, au interacționat pentru prima dată, când lui Carmen i s-a făcut rău, iar Alina a avut grijă de ea.

Cum s-au cunoscut, de fapt, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. Nimeni nu a știut, până acum, povestea lor

Carmen și Alina sunt ca două surori

Destinul a dat semne că le vrea împreună, așa că ambele au aplicat la Universitatea din Cluj, fără să știe una de alta. Alina s-a înscris la Design Interior, dar a picat testul, iar în cămin a fost repartizată într-o altă cameră, diferită de ceea a lui Carmen, care era la jurnalism. Într-un final, cele două au ajuns să facă schimb de colege, astfel încât să stea împreună, în aceeași cameră.

De atunci, au devenit de nedespărțit și au pus bazele a ceea ce mulți numesc azi „influencing”. Alina și Carmen au început cu bloguri, apoi au trecut la postări pe Instagram și Facebook, iar colaborările cu unele dintre cele mai cunoscute branduri nu au întârziat să apară.

„Noi ne știam, dar eram din găști diferite. Devenisem cunoscute pe Hi5. Alina voia să vină și ea la Cluj. Ea trebuia să stea în cameră cu o fată, eu cu o altă fată. Ambele erau maneliste și noi eram rockerițe. Alina a picat testul la portret pentru Design Interior și am făcut schimb. Ne-am mutat la Cluj într-un apartament de 200 de euro, necunoscându-ne, dar a funcționat.”, a spus Carmen în podcastul lui Radu Țibulcă


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro