Reclamă

Nu mai este niciun secret faptul că David este cea mai importantă persoană din viața Andreei Mantea. Vedeta îl pune pe primul loc pe fiul ei și nu este de mirare că ar face orice pentru el. Acum, fiul Andreei a început un nou an școlar cu mult entuaziasm, iar provocarea cea mare nu este doar pentru el, ci și pentru mămica lui.

Andreea Mantea este un exemplu de urmat pentru toată comunitatea ei și nu numai. Vedeta a demostrat că poate îmbina de minune utilul cu plăcutul și că niciodată nu este prea ocupată pentru a se ocupa exemplar de fiul ei. David este extrem de atașat de Andreea, iar conexiunea dintre ei i-a cucerit demult pe cei de acasă.

De fiecare dată când are ocazia, David îi spune și îi arată mamei sale cât de mult o iubește, iar sentimentul este reciproc. Andreea Mantea face orice pentru ca fiului ei să nu îi lipsească nimic, așa că se asigură că are parte de cea mai bună educație și de cea mai bună formare.

Incredibil! Suma imensă pe care o plătește Andreea Mantea pentru școala privată la care învață fiul ei

David este un elev model

Desigur, să fii copil de vedetă nu este niciodată ușor, iar presiunea socială este una destul de mare. Tocmai de aceea, pentru a-l scuti pe David de evenimente neplăcute, mai ales că el este și sensibil și empatic, Andreea Mantea a decis să îl înscrie la o școală privată, unde are parte de mediul perfect pentru dezvoltarea lui.

Fiind o școală privată din București, nu este de mirare că prețurile sunt un pic mai piperate. David, fiul Andreei Mantea este elev la International School of Bucharest, una dintre cele mai „vânate” instituții private de studii din București. Aici, așa cum era de așteptat, există mai multe pachete, în funcție de grupa la care se încadrează copiii.

De exemplu, ciclul de școală primară cuprinde etapele între 7 și 9 ani, unde taxa este de 14.713 euro pe an și etapa între 10 și 13 ani, unde taxa anuală este de 15.576 de euro.

Incredibil! Suma imensă pe care o plătește Andreea Mantea pentru școala privată la care învață fiul ei


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro