Reclamă

Jador este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară și poate spune că s-a născut sub o stea norocoasă, având în vedere succesul pe care îl are pe plan profesional. Din păcate, nu același lucru îl poate spune și despre planul personal, acolo unde se pare că nu are deloc noroc în dragoste.

Jador nu duce deloc lipsă de fane și de propuneri din partea domnișoarelor care îl admiră și care ar face orice pentru a fi la brațul lui. Din păcate pentru ele, artistul este destul de greu de convins și destul de pretențios atunci când vine vorba de relații. Tocmai de aceea, fanii pot număra pe degetele de la o mână relațiile serioase ale lui Jador.

Anul acesta, părea că a răsărit soarele și pe strada lui în momentul în care a recunoscut în fața tuturor că are o nouă iubită. Alexandra Dobia părea partenera perfectă pentru Jador, iar apropierea și conexiunea dintre ei erau atât de puternice, încât toată lumea credea că cei doi vor ajunge în fața altarului.

Jador și-a pus sentimentele pe foaie

Ei bine, din păcate, Jador și iubita lui nu au avut o relație de lungă durată. Atunci când au anunțat că se despart, fanii au crezut și au sperat că este o glumă, dar, din nefericire, totul a fost cât se poate de adevărat. Drept dovadă, în prezent, manelistul este sigur și tot ce i-a mai rămas sunt amintirile cu Alexandra.

Jador, în lacrimi pe internet din cauza fostei iubite. Ce mesaj i-a transmis manelistul Alexandrei

Însă, cine a zis că din suferință s-au născut cele mai frumoase piese nu a mințit, căci fix asta s-a întâmplat și în cazul lui Jador. Artistul a decis să transforme durerea lui în una dintre cele mai sensibile piese și speră că aceasta să ajungă la inimile fanilor. Deși nu a lansat-o oficial, numai când vorbește despre ea i se inundă ochii de lacrimi, devine sensibil și nu se ferește să își arate vulnerabilitatea în fața fanilor.

„Poate cineva nu știe cum se naște muzica. Eu știu foarte bine că vine din mine, așa am făcut cea mai frumoasă melodie. Titlul următoarei mele melodii este „Suferință renegată”. Uneori, viața te duce peste tot și este atât de frumos să simți ceea ce simt eu, e genial. Vă promit că va fi cea mai tare piesă pe care am făcut-o, vreodată”.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro