Reclamă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi s-au cunoscut la momentul potrivit, iar acum, conexiunea dintre ei este mai puternică ca niciodată. Drept dovadă, porumbeii nu mai pierd timpul și au plecat în căutarea locației perfecte pentru marele eveniment din viața lor. 

Vlad Gherman a aflat pe pielea lui că după o suferință în dragoste urmează și o perioadă mult mai fericită. După despărțirea de Cristina Ciobănașu, actrița cu care a avut o relație timp de 9 ani, actorul a învățat să zâmbească din nou. „Vinovată” de această fericire a lui Gherman este nimeni alta decât Oana Moșneagu.

Oana Moșneagu și Vlad se cunosc de ani buni, dar niciodată nu s-au gândit că vor trece de la colegi de platou la iubiți. Conexiunea dintre ei a fost atât de puternică, încât Vlad a decis să nu mai piardă timpul și să o ceară de soție pe Oana chiar la premiera unei piese de teatru în care au jucat amândoi, „Îmblânzirea scorpiei”.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, în linie dreaptă cu pregătirile pentru nuntă. Cei doi au plecat la vizonat locații pentru marele eveniment

Vlad și Oana, mai fericiți ca niciodată

Răspunsul nu avea cum să fie decât unul pozitiv, așa că cei doi porumbei au trecut la următorul pas și anume, căutarea unui local unde să organizeze nunta. Momentan, cei doi le-au spus fanilor că nu vor să dea prea multe detalii pentru că vor ca totul să fie o surpriză, așa că vor lipsi o perioadă din mediul online.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au vizualizat deja două locații și, cu siguranță, nu se vor opri aici. Cei doi vor mai viziona și alte locații până când vor găsi restaurantul perfect. Cel mai probabil, la marele eveniment din viața lor, actorii vor să le fie alături familiile, prietenii apropiați și colegii de platou. Desigur, marea curiozitate a fanilor este dacă pe lista de invitați se va afla și Cristina Ciobănașu, fosta iubită a lui Vlad Gherman.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, în linie dreaptă cu pregătirile pentru nuntă. Cei doi au plecat la vizonat locații pentru marele eveniment


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro