Reclamă

Jador este pus pe fapte mari anul acesta. După ce s-a despărțit de iubita lui, acesta s-a concentrat mai mult pe planul profesional. În timp ce piesele lui se bucură de succes ca și până acum, manelistul vrea să facă ceva mult mai concret pe plan personal și vrea să își cumpere casă în București.

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară și se bucură de succes mai mult ca niciodată. Piesele lui ajung mereu la inimile fanilor, iar asta, inevitabil, se traduce și în mulți bani. Manelistul nu duce lipsa banilor și nu mai este niciun secret că, la început, majoritatea finanțelor s-au dus pe mofturi și plăceri.

Ani la rând, mama lui Jador l-a certat și a vrut să-l facă să înțeleagă că, cel mai bun lucru pe care îl poate face este să investească  banii în ceva palpabil. După ceva timp, acesta i-a dat dreptate mamei sale și, aparent, i-a ascultat sfatul. Ba chiar intenționează să își cumpere o casă în Capitală.

Jador vrea să își cumpere casă în București și a apelat la ajutorul fanilor. În ce zonă vrea să se mute manelistul

Jador vrea să facă o nouă investiție

În urmă cu câteva ore, Jador a apelat la ajutorul fanilor de la care speră să primească recomandări. Artistul caută o casă în Bragadiru, dar nu a spus dacă pentru el sau pentru cineva apropiat. Acesta a spus că este dispus să plătească oricât, în limita bunului simț și ar prefera să fie de la un dezvoltător imobiliar. Cei care dețin informații, trebuie doar să-i scrie lui Jador.

Aceasta nu este prima investiție substanțială a lui Jador de anul acesta. În urmă cu câteva luni, acesta a investit o sumă foarte mare de bani în depozitul de materiale de construcție al familiei sale. Jador este foarte mândru că a reușit să îi facă mândri pe părinții lui și, mai presus de atât, este bucuros de faptul că afacerea familiei merge ca pe roate.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro