Reclamă

Mira este una dintre cele mai urmărite artiste de la noi. Aceasta este mereu conectată cu fanii ei, iar azi le pregătise o surpriză. Artista urma să meargă la radio să cânte în premieră o piesă, doar că, planul ei a fost puțin dat peste cap din cauza unui accident. Deși are Tesla, se pare că nici măcar mașina dezvoltată de celebrul Elon Musk nu a scăpat-o pe vedetă de probleme.

Din păcate, Mira nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei. Tocmai când credea că este liniștită și că toate lucrurile s-au așezat la locul lor, artista a primit o lovitură destul de dură. În această după-amiază, Mira a făcut accident în timp ce se îndrepta către un post de radio cunoscut din Capitală. Artista se pregătea să cânte o piesă în premieră, dar se pare că entuziasmul ei a fost spulberat.

Mira conduce una dintre cele mai scumpe și performante mașini, dar se pare că asta nu a ferit-o de accidente. Nu a fost vina ei, ci a unui alt participant la trafic, mult mai în vârstă, care nu s-a asigurat și a intrat în mașina ei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, ci doar mașina Mirei a fost destul de avariată. Atât de avariată, încât, pentru moment, a fost nevoie să renunțe la a o mai folosi.

Clipe de panică pentru Mira. Artista a făcut accident cu Tesla. „Zici că mă încearcă Dumnezeu”

Mira: „Sunt bine”

Mira a fost destul de panicată, mai ales că nu este pentru prima dată când trece printr-un asemenea episod trist. În urmă cu câțiva ani, artista a fost implicată într-un accident teribil, în timp ce era în mașină cu DJ Project, artiștii alături de care cânta la vremea aceea.

„Sunt bine, asta contează, mulțumesc lui Doamne-Doamne, se putea și mai rău, dar eu nu mai am mașină acum. Un nene nu s-a asigurat, nu-i vina mea, eu circul pașnic, în treaba mea. Zici că mă încearcă Dumnezeu”, a spus Mira pe social media.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro