Reclamă

Dan Diaconescu este unul dintre cele mai controversate personaje din lumea mondenă. Anul acesta, din păcate, fostul patron OTV a mai adăugat o bilă neagră reputației sale, asta după ce a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu minore. Dosarul nu i-a făcut cinste, dar, se pare că asta nu l-a împiedicat nicio secundă să se țină de planul lui de a reveni în televiziune.

Dan Diaconescu face ce face și nu se lasă. Fostul patron al OTV a avut, în ultima vreme, probleme cu legea. Anul acesta a fost implicat într-un scandal imens după ce a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu gemene minore. Deși a negat acuzațiile, acesta tot a fost dus în fața magistraților și anchetat. Însă, înainte de asta, Dan Diaconescu avea alte planuri și anume, de a reveni în televiziune.

Dan Diaconescu a mai avut tentative de a reveni în lumea media și plănuia să lanseze primul canal TV dedicat criptomonedelor. Planul a picat imediat după ce a fost acuzat în dosarul din primăvară. Dar, acesta nu se dă bătut, așa că intenția lui de a reveni în lumina reflectoarelor este la fel de intensă ca și până acum. Doar că, spre deosebire de dorințele trecute, de data asta, se va axa pe un domeniu.

Dan Diaconescu revine în televiziune. Prezentatorul pregătește o nouă serie dedicată Elodiei Ghinescu
Adevărul

Dan Diaconescu se reinventează

Dan Diaconescu a filmat, deja, spotul publicitar aferent revenirii sale în televiziune, iar publicul nu știe exact la ce să se aștepte de la Dan Diaconescu Home Cinema.

Cei cu simțul umorului, au adus în discuție celebra seria cu Elodia și Cioacă care a generat audiențe record pentru OTV. Dar, pentru fostul patron OTV, această ideea nu este deloc una rea, ba chiar a confirmat că noul lui proiect TV va avea și rubrici dedicate acestui subiect.

Însă, până la momentul marii dezvăluiri, fanii nu vor avea decât să stea cu ochii pe canalele lui de social media.

@fanpageofficial.dd_ppdd DD Home Cinema – Dan Diaconescu #dandiaconescu #dd #ppdd #senzational #fenomenal #nemaivazut #doar #la #otv ♬ sunet original – dandiaconescu


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro