Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. În ultimii ani, relația lor a fost pusă constant la încercare, dar se pare că au depășit orice obstacol cu brio. Acum, cei doi sunt, din nou, în centrul atenției, iar asta după ce cea mai recentă apariție a lui Meghan la un eveniment cu public numeros a ridicat multe semne de întrebare. 

Meghan Markle face ce face și agită apele în mediul public. Încă de când s-a despărțit de familia regală, aceasta a primit mii de critici din partea fanilor. Cu timpul, soția Prințului Harry s-a obișnuit cu acest „tratament” din partea publicului și nu a mai pus nimic la suflet. Însă, de data asta, un singur detaliu minor se pare că i-a făcut pe toți să ridice din sprânceană.

Zilele acestea, Meghan Markle și Prințul Harry au fost văzuți împreună în Germania, la Invictus Game. Însă, ceea ce nu au văzut fanii pe degetul lui Meghan a fost inelul de logodnă pe care, se pare că a încetat să-l mai poarte de ceva vreme. Dincolo de faptul că este o bijuterie scumpă, inelul are și o încărcătură sentimentală extrem de puternică.

Motivul pentru care Meghan Markle nu a mai purtat inelul de logodnă, în ultima vreme
arhivă presă

Ce s-a întâmplat cu inelul lui Meghan

Cei care au sesizat absența lui de pe degetul lui Meghan Markle nu au de ce să se îngrijoreze. Între ea și Prințul Harry lucrurile merg la fel de bine ca și până acum, deci, nici nu se pune problema unei despărțiri. Inelul nu este la Meghan pentru că a fost dus la un bijutier să îl repare, după ce una dintre cele trei pietre foarte prețioase a căzut.

Prințul Harry s-a implicat activ în crearea designului inelului și a apelat la Cleave & Company, bijuteria de suflet a regretatei Regine Elisabeta. Piesa este unică și este creată dintr-un diamant din Botswana, acolo unde Meghan și Harry obișnuiau să petreacă timpul la începutul relației lor, dar și două pietre prețioase din colecția personală a Prințesei Diana.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro