Reclamă

Călătoria cu avionul este, de cele mai multe ori, un stres pentru anumite persoane. Sistemul de verificare în aeroport este cel mai complex și nu mai este niciun secret faptul că regulile nu sunt deloc unele puține. Atunci când plecăm peste hotare, tendința tuturor este de a lua un bagaj cât mai mare, evident, dar care să se încadreze în normele impuse pentru a nu plăti în plus per kilogramul depășit. 

De cele mai multe ori, atunci când decidem să călătorim cu avionul, trebuie să avem în vedere mai multe aspecte, în principal, pe cele legate de dimensiunile și greutatea bagajului. Dacă plecăm iarna, este de la sine înțeles că bagajul va fi mult mai voluminos, iar hainele groase vor ocupa mult mai mult spațiu. Însă, se pare că această problemă a fost deja rezolvată de o companie aeriană.

Este vorba despre prima companie aeriană din lume care a implementat un serviciu atât de practic pentru pasageri. Compania aeriană aparține Japoniei, iar serviciul se numește The Any wear, Anywhere (orice haină, oriunde).

Uită de bagajele voluminoase! Prima companie aeriană care oferă haine de împrumut pasagerilor
Pixabay

Hainele tale preferate, oriunde în lume

Mai exact, pasagerii au ocazia de a împrumuta o pungă cu haine care le va fi livrate direct la hotelul unde se cazează. Măsura, dincolo de a fi una sustenabilă, este mult mai profitabilă și pentru compania aeriană care nu va mai fi nevoită să consume mult combustibil din cauza greutății bagajelor.

Serviciul The Any Wear, Anywhere va funcționa până la finalul lunii august 2024, dar compania de zbor japoneză a observat, deja, primele îmbunătățiri. Emisiile de carbon au fost reduse considerabil, iar până acum, sunt echivalentul unui uscător de păr pornit 10 minute pe zi, timp de 78 de zile.

Nu doar compania este fericită, ci și călătorii care au afirmat că se simt mult mai bine datorită acestui serviciu și au rezonat foarte bine cu noua implementare a companiei de zbor din Japonia.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro