Reclamă

Georgina Lobonț este una dintre vedetele care a încercat să stea mereu departe de scandaluri și nu i-au placut niciodată tensiunile inutile. Artista este o fire pașnică, dar, atunci când cineva o enervează constant, aceasta simte că nu poate sta fără să reacționeze. Asta s-a întâmplat și acum, când Georgina a simțit nevoia să ia atitudine într-un subiect care nu-i face deloc plăcere.

Georgiana Lobonț este o artistă care iubește enorm de mult muzica și interacțiunea cu fanii. De fiecare dată când merge la eveniment, îi place să simtă energia publicului și să se încarce pozitiv de la cei care îi ascultă muzica. Artista pune mereu pe primul loc interacțiunea cu fanii și, tocmai de aceea, simte nevoia de a fi cât mai deschisă cu ei.

Georgiana știe că are o comunitate impresionantă de admiratori care ar vrea să știe cât mai multe despre ea. Pentru că nu are mereu timp să spună câteva ar simți nevoia, aceasta s-a bazat mereu pe interviurile pe care le-a dat presei autohtone. Doar că, nu mică i-a fost mirarea când a văzut că unele declarații sunt scoase din context, iar titlurile sunt puse doar de dragul de a crea suspans în rândul cititorilor.

Georgiana Lobonț, foc și pară în online. „Să vă fie rușine, vă dau în judecată”

Georgiana Lobonț a ajuns la capătul toleranței

Zilele acestea, îndrăgita interpretă a avut marea „surpriză” de a afla din presă că mariajul ei este pe butuci, ba chiar că este la un pas de despărțire, fapt total neadevărat. Nu a fost doar un articol pe această temă, ci mai mult, fapt ce a făcut-o pe Georgiana să ia atitudine, mai ales că este vorba despre o publicație pentru care a fost mereu disponibilă în a da declarații.

Georgiana a mai precizat și că va schimba foaia cu jurnaliștii și că, de acum încolo, nu va fi mai amabilă în a da declarații celor care nu merită și creează subiecte doar de dragul cancanului.

„Stați să vedeți când vă mai dau eu un interviu sau să vă mai răspund la telefon! Luați din alte contexte și faceți să se înțeleagă total altceva! Să vă fie rușine! Vă dau în judecată, oricâtă înțelegere aș avea!”

Georgiana Lobonț, foc și pară în online. „Să vă fie rușine, vă dau în judecată”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro