Reclamă

Începutul de an școlar a venit la pachet cu multă agitație și mulți nervi pentru Oana Roman. Vedeta abia reușește să se împartă, astfel încât să reușească tot ce are planificat, iar fanii nu-i dau pace. Aproape că nu este zi în care să nu-i reproșeze ceva Oanei doar că, de data asta, fiica lui Petre Roman a decis să nu mai tacă și a pus direct punctul pe „i”.

Oana Roman este una dintre cele mai urmărite vedete din România și este lesne de înțeles de ce, având în vedere că viața ei a fost mereu în lumina reflectoarelor. Atunci când vine vorba de planul personal, Oana a avut mai mereu probleme pe care a reușit să le depășească cu capul sus. Însă, uneori, simte nevoia de a da anumite explicații tocmai pentru a nu-i mai auzi pe cei din jur speculând.

Acum, că a început școala, Oana Roman a mai adăugat o responsabilitate în plus și anume, aceea de a o duce pe Isabela la cursuri. La fel ca și în cazul Addei, fanii au început să o critice că este mult prea comodă și că toată ziua stă numai în mașină. În zadar a încercat să le explice cu frumosul fanilor, căci nu a ajuns la nicio concluzie cu ei.

Oana Roman, criticată dur în online de către fanii revoltați. Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară
Social media

Oana Roman: „Mi s-a mai spus să renunț la mașină”

Sătulă să fie trasă la răspundere de fiecare dată pentru acțiunile ei, Oana a simțit nevoia să fie mult mai fermă și să ofere un răspuns clar, pe înțelesul tuturor. Deși nu avea nicio obligație de a se justifica în fața celor din online, vedeta a simțit că este cel mai bine să le explice de ce este dependentă de mașină.

Oana a punctat faptul că nu este comodă și că nu este nici fițoasă să meargă zilnic cu mașina. În schimb, locurile în care are treabă sunt foarte depărtate unul de celălat și îi este imposibil să își facă legături cu mijlocul de transport în comun.

„Jumătate de zi sunt în mașină, căci am multe drumuri în locuri diametral opuse. Locuri în care NU am cum să ajung cu transportul în comun. Mi s-a mai spus că ar fi cazul să las mașina, dar îmi este imposibil. Azi, de exemplu, plec din Tunari spre Afumați, apoi la mama la Snagov, de acolo în centru și, apoi, în Pipera să o iau pe Isa de la școală și înapoi acasă.”

Oana Roman, criticată dur în online de către fanii revoltați. Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară
Instagram

Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro