Reclamă

Nimic nu este imposibil în lumea asta, iar Portugalia demonstrează că inundațiile nu trebuie să fie neapărat un rezultat al ploilor abundente. Sute de oameni au ieșit la fereastră să filmeze un fenomen unic care se petrece pentru prima dată la ei. În loc să fie aproape luați pe sus de inundații obișnuite, pe străzile Portugaliei a început să curgă vin.

Locuitorii unui orășel din Portugalia au crezut că asistă la scene biblice după ce au trăit pe pielea lor cel mai recent fenomen. Una dintre principalele străzi s-a umplut cu vin, iar râul cu licoarea lui Bachus a făcut că sute de oameni să iasă pe geam și să filmeze minunea. Din păcate, totul are o explicație și nu este deloc una pozitivă pentru o distilerie din zonă.

Râul de alcool a început să curgă duminică, în São Lourenço de Bairro, după ce o distilerie a întâmpinat probleme la depozitarea vinului. Din fericire, nu au existat victime umane, însă alcoolul a pătruns în subsol multor case, potrivit comunicatului oferit de Destilaria Levira, destileria în cauză.

VIDEO. Scene rupte din Biblie. Străzile din Portugalia, inundate de vin

Daune materiale uriașe pentru distilerie

La fața locului s-au prezentat de urgență pompierii care au încercat că dirijeze fluxul către pădure și către un rău din apropiere, astfel ca pagubele să fie mult mai mici. Disteleria respectivă și-a cerut scuze și a motivat că totul s-a întâmplat din cauza a două butoaie foarte mari care s-au spart. Momentan, autoritățile competente au demarat o anchetă.

Destilaria Levira și-a cerut scuze pentru disconfortul creat și a promis că va curăța totul și că va repara și daunele provocate. Reprezentantul distileriei a mai declarat că din butoaie s-au scurs mai mult de două tone de vin. Această cantitatea uriașă se afla acolo din cauza surplusului de alcool, căci consumul de vin a scăzut în Portugalia cu 34%, comparativ cu anul precedent și urma să fie transformat în combustibil bio.

@thesun A river of red wine floods Portuguese village after distillery’s 2.2 million litre tanks burst (🎥: CEN) #wine #river #red #redwine #portugal #distillery #news #viral #fyp #foryoupage ♬ original sound – The Sun


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro