Reclamă

Vica Blochina și Cristina Cioran sunt unele dintre veteranele showbizului autohton. De ani de zile, cele două sunt prezente pe micul ecran, spre bucuria fanilor. Cele două demonstrează că distracția nu are limite și că nu ține cont de nimic, nici măcar de traficul din Capitală.

Vica Blochina a fost mereu adepta distracției și a iubit adrenalina mai mult decât orice. Vedetei i-a plăcut să-și trăiască viața după propriile reguli și nu i-a păsat niciodată de părerea celor din jur. Fiind de mulți ani pe sticlă, aceasta a înțeles că niciodată nu poate mulțumi pe toată lumea. Drept dovadă, a și încetat să mai facă asta.

Vica are puțini prieteni, ba chiar îi poate număra pe degetele de la o mână. În schimb, știe că se poate baza pe ei oricând. Din această categorie face parte și Cristina Cioran, cea pe care Vica o cunoaște de foarte mult timp. Cum cele două sunt mereu ocupate, nu este de mirare că atunci când se văd, se bucură maxim.

Alertă în trafic! Vica Blochina și Cristina Cioran și-au testat limitele, punând în pericol ceilalți participanți la trafic
Social Media

Cele două, asaltate de claxoane

Recent, Vica și Cristina au dat nas în nas chiar în trafic. Cele două nu și-au putut stăpâni entuziasmul, așa că au început să se salute în trafic, fără să țină cont că ar putea pune în pericol ceilalți participanți la trafic. Cu atât mai mult cu cât se aflau și pe una dintre cele mai circulate artere din Capitală.

Recent, Vica a decis să fie mai sinceră și mai asumată ca niciodată și să recunoască faptul că, a ajuns la vârsta la care nu mai ține cont de nimic și nu mai are tendința de a-i judeca pe cei din jurul ei. Acum, aceasta susține că se simte mult mai bine, mai ales de când a decis să primească doar energiile bune în viața ei.

La fel de bine îi merge și Cristinei, chiar dacă a trecut printr-o despărțire destul de dureroasă și de complicată de iubitul ei.

@best_momentss09 #vica #vicablochina #cristina #cioran #antena1 #prot #protvromania #viral #tiktokromania #romania #foryou #foryoupage #foryourpage #fy #fyp #fypシ #fypシ゚viral #funny #storytime #tiktok #viralvideo #viraltiktok #virall #viral_video #tiktokromania🇷🇴 #romania🇷🇴 #accesdirect #survivorromania #ferma ♬ original sound – 😁momente_amuzante😁


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro