Reclamă

Încurcate sunt căile dragostei, iar Cătălin Bordea a aflat asta pe pielea lui. Comediantul a avut un an greu din cauza divorțului de Livia, dar se pare că viețile lor amoroase merg mai departe. Acum, fosta lui soție se pare că se iubește cu un artist celebru care i-a fost cavaler de onoare la nuntă.

Cătălin Bordea nu trece prin cea mai bună perioadă a sa și a recunoscut asta. Comediantul a venit cu marele premiu din “America Express”, dar a pierdut pe alt plan și anume, pe cel personal. Acesta a divorțat de soția lui, Livia după aproape 10 ani de când formau un cuplu. Despărțirea nu a fost deloc una ușoară, mai alea pentru Cătălin care a ajuns chiar și la terapie pentru a-și vindeca rănile.

La ceva timp după ce Livia și-a luat bagajele și a plecat din locuința matrimonială, Cătălin a decis să își refacă viața sentimentală. Acesta a fost surprins în compania unei domnișoare care seamănă izbitor cu fosta parteneră. Însă, de departe, lovitura de grație a venit chiar din partea Liviei.

Bordea, trădat de cel mai bun prieten. Cine este cel care a combinat-o pe Livia după divorțul de comediant
Social media

Mare atenție la cavalerul de onoare!

Fosta soție a lui Bordea nu este deloc adepta celebrității, dar cu cea mai recentă mișcare a reușit să atragă atenția tuturor. Mai exact, aceasta a fost surprinsă de către paparazzi Cancan în compania unui cunoscut artist. Nu doar că erau împreună, dar au trecut și la gesturi tandre imediat.

Totul este extrem de greu de privit de către Bordea, iar asta pentru că noul iubit al Liviei este nimeni altul decât Spike, cel care a fost cavaler la nunta Liviei cu Bordea. Cei doi s-au sărutat nestingherit în mașina artistului și au demonstrat că de la prietenie la iubire este un singur pas.

Contactat de cancan.ro, Spike a trebuit să ofere un răspuns, însă, a fost unul destul de vag.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro