Reclamă

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai mari pasionați de bucătărie de la din țară. Însă, cum munca merge mereu mână în mână cu distracția, la început de toamnă, cheful și-a luat familia și a mers să se relaxeze departe de București. 

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre chefii care trăiește pentru pasiunea de a găti. De ani de zile, ceea ce face el în farfurie este ridicat la rang de artă, iar toți cei care au avut ocazia de a lucra cu el, au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Dincolo de a fi un profesionist în ceea ce face, Florin Dumitrescu este, de departe, un familist convins. De-a lungul timpului, a îmbinat de minune partea profesională cu cea personală și nu și-a neglijat niciodată „fetele”, așa cum le alintă pe soția și pe fiicele sale.

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea unde se relaxează Florin Dumitrescu. Chef-ul a plecat cu toată familia
Social media

Toamna a început cu o pauză pentru Florin Dumitrescu

Acum, chef Florin Dumitrescu a profitat din plin de perioada de respiro pe care a avut-o și a decis să se relaxeze, așa cum știe el mai bine. Cei care îl urmăresc știu foarte bine că aceasta nu pleacă în nicio vacanță dacă nu este în formula completă. Și nu s-a abătut de la regulă nici de data asta.

Florin Dumitrescu și-a luat soția și cele două fiice și au ales să se relaxeze pe meleaguri mioritice. De obicei, cei patru obișnuiau să plece peste hotare, dar, se pare că de data asta, a ales să se simtă bine chiar în România.

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea unde se relaxează Florin Dumitrescu. Chef-ul a plecat cu toată familia

Celebrul jurat de la „Chefi la cuțite” și frumoasa lui soție au ales o cazare minunată, care pare o oază de relaxare perfectă. Locația aleasă de cei doi se numește Moon Resort România și este situată atât în Bușteni, cât și în Comarnic. Aici, prețurile încep de la 1.400 de lei pe noapte pentru o familie formată din doi adulți și doi copii.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro