Reclamă

Frații Tate sunt unele dintre cele mai controversate personaje, în momentul de față. Dosarul lor penal este unul destul de stufos, dar asta nu înseamnă că totul s-a încheiat aici. Judecați în libertate, au început să iasă la iveală anumite detalii incredibile legate de modul de acționare al acestora. Și, deși pare greu de crezut, se pare că metoda lor a dat roade.

Zilele acestea, au apărut în spațiul public mai multe conversații dintre frații Tate și persoanele care lucrau pentru ei. Andrew și Tristan dădeau ordine celorlalți să se „ocupe” de femeile lor, astfel încât să vină sume frumoase de bani către ei. În timp, s-a format o adevărată rețea de bărbați cărora li se promitea că vor deveni alpha și că nu vor avea niciodată probleme cu banii.

Însă, pentru ca un bărbat să intre în cercul restrâns al fraților Tate, trebuie să parcurgă, înainte, mai mulți pași. Primul și cel mai important era achitarea taxei de 8.000 de euro care garanta accesul și pregătirea. De aici încolo, totul era asigurat.

Rețeta succesului. Cum funcționează, de fapt, metoda pe care o foloseau frații Tate

Schema piramidală a fraților Tate

Cum să faci pe internet, varianta fraților Tate. Frații Tate încasau 8.000 de dolari pentru fiecare bărbat care voia să fie introdus într-un grup unde să fie învățat să fie bărbat puternic și să facă bani. De fapt, era o rețea de grup infracțional și acolo, așa zișii bărbați puternici, care neapărat înainte plăteau și ei 8.000 de dolari fiecare, erau învățați cum să păcălească femeile să facă videochat și după le luai banii. Pur și simplu.

Deci, nu era nicio rețea fantastică, ci pur și simplu, o schemă piramidală. Și ancheta BBC, pentru că este o anchetă BBC în acest sens spune clar: un grup infracțional. Niște infractori învățau alți infractori să facă bani de pe urma victimelor lor. Cel puțin 45 de femei au fost păcălite în sensul ăsta, în decurs de doar doi ani. Deci, cine are nevoie să dea 8.000 de lei ca să se simtă bărbat puternic, ca să păcălească și să chinuie femei după aia, în niciun caz nu e bărbat, e doar infractor.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro