Reclamă

Un fenomen unic s-a petrecut în Turcia, în urmă cu doar câteva ore. Un meteorit a luminat cerul din Erzurum, spre uimirea tuturor celor care erau afară și au admirat fenomenul. Mulți au crezut că este vorba despre o stea căzătoare, iar cei care au văzut videoclipul postat în social media, au avut impresia că a fost vorba despre o editare pe calculator. Ei bine, se pare că totul a fost cât se poate de real.

Seara trecută, cerul din Erzurum, un oraș din Turcia, a fost luminat intens de un meteorit. Astfel de fenomene sunt destul de rare, după cum au declarat și localnicii care au spus că nu le-a fost dat să vadă așa ceva până acum. Nimeni nu se aștepta ca un meteorit să traverseze cerul din Erzurum, dar, cei mai norocoși care se aflau afară au putut să vadă fenomenul în toată splendoarea lui.

Metroritul care a tranzitat cerul din Erzurum a fost surprins de un părinte care se afla în parc cu fiul lui. Cel mic se juca cu un balon, iar părintele lui îl filma. În acel moment, în spatele băiețelul s-a oibservat o lumină puternică, verde, desprinsă parcă din filmele cu super eroi. De altfel, astea au fost și glumele celor care au apucat să vadă filmarea.

Scene desprinse din filme

Deși pare greu de crezut, nu este vorba despre niciun videoclip editat pe calculator. În Erzurum, chiar a trecut un meteorit cu viteza luminii. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat cu meteoritul, unde ar fi putut ateriza, mai ales că nu au fost declarate victime în alte zone din Turcia.

Meteoritul din Turcia vine la scurt timp după ce și România a fost martora unui astfel de fenomen. În urmă cu doar câteva luni, un meteorit a tranzitat cerul din Gorj, fiind extrem de vizibil pentru locuitorii din Târgu Jiu. Meteoritul a fost confirmat și de autoritățile care au emis comunicat oficial privind prezența lui.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro