Reclamă

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi formează un cuplu de câteva luni și par de nedespărțit. Dincolo de faptul că ei rezonează foarte bine, se pare că Victor se înțelege de minune și cu cele două fetițe ale artistei.

Andreea Bălan poate spune că a răsărit soarele și pe strada ei. După ani buni în care planul amoros nu a fost așa cum își dorea și după ce a trăit mai multe dezamăgiri în dragoste, iată că a venit timpul să își întâlnească sufletul pereche. Alături de Victor Cornea este mai fericită ca niciodată și nu o spunem noi, ci o demonstrează fiecare imagine pe care o postează în mediul online.

Asumată și calculată, ca de obicei, Andreea nu a vrut să își asume public relația până nu a fost sigură pe ea, dar și pe Victor. Vedeta are experiența relațiilor trecute care nu s-au încheiat foarte bine, așa că, de data asta, a decis să fie mult mai precaută. Tocmai de aceea, artista a simțit că are nevoie de mai mult timp până să își ia inima-n dinți și să își asume, în mod public, relația cu Victor.

Victor Cornea și-a luat în serios rolul de tată. Cum a fost surprins iubitul Andreei Bălan în Capitală
Social media

Victor se înțelege de minune cu cele mici

Ceea ce este de apreciat este faptul că Victor nu a pus deloc presiune pe Andreea ci, din contră. A lăsat ca totul să vină de la sine, iar Andreea a apreciat foarte mult acest lucru. Însă, se pare că Victor a mai avut de trecut un test înainte de a intra în viața Andreei, poate cel mai dur test de până acum.

Așa cum se știe, Andreea nu este singură, ci are în viața ei două fetițe pe care le iubește enorm și pentru care ar face orice, numai să le fie bine. Dar, se pare că Victor Cornea nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a intra la inimile celor mici. Drept dovadă, în weekendul care tocmai ce s-a încheiat, acesta a mers cu cele două fetițe în unul dintre cele mai cunoscute mall-uri din Capitală, iar Andreea nu s-a putut abține să nu-i filmeze.

Victor Cornea și-a luat în serios rolul de tată. Cum a fost surprins iubitul Andreei Bălan în Capitală


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro