Reclamă

Anastasia Soare se numără printre româncele care au reușit să descopere succesul departe de țara natală, tocmai în Statele Unite ale Americii. Talentată și ambițioasă, aceasta nu s-a lăsat până când nu s-a asigurat că numele ei este cunoscut chiar și de cele mai mare vedete de la Hollywood. Drept dovadă, în prezent, cu unele dintre starurile americane este prietenă la cataramă. 

Anastasia Soare este una dintre româncele care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Aceasta a plecat din România pe vremea când alți români nici nu îndrăzneau să viseze la așa ceva. Deși nu i-a fost deloc ușor, mai ales că nu cunoștea pe nimeni în Statele Unite ale Americii, aceasta a fost suficient de ambițioasă încât să își ridice un imperiu.

În prezent, Anastasia Soare este cunoscută ca fiind „regina sprâncenelor”, iar pe mâna ei se lasă vedete precum Oprah Winfrey, familia Kardashian, Sofia Vergara și multe altele. Fiind prezentă în Statele Unite ale Americii de ani buni, nu este de mirare că a legat relații de prietenie cu unele dintre vedetele pe care românii le văd doar pe micile ecrane.

„Mulțumesc, Anastasia Soare!”

Seara trecută, Anastasia Soare s-a distrat de minune la concertul lui Beyonce. Diva are turneul pe întregul continent american, iar Anastasia nu avea cum să spună „pas” unei asemenea experiențe. Românca nu a fost singură, ci a fost însoțită de fiica ei, Norvina, dar și de o gașcă de prietene.

Anastasia Soare, prezentă la concertul lui Beyonce. Ce vedete internaționale au însoțit-o pe celebra româncă

Din această gașcă nu a lipsit nici celebra Sofia Vergara, actrița cunoscută pentru rolul din serialul de succes „Modern Family”, dar și scaunul de jurat pe care îl ocupă la „America Got Talent”, de ani buni de zile. Cele două se cunosc de foarte mult timp și au avut multe ocazii în care au interacționat și și-au dat seama că pot fi prietene.

Anastasia Soare, prezentă la concertul lui Beyonce. Ce vedete internaționale au însoțit-o pe celebra româncă

Cea care a postat imagini de la concertul lui Beyonce a fost chiar Sofia Vergara. Nu este pentru prima dată când Anastasia este văzută în preajma vedetelor de talie mondială, nu puține fiind dățile în care a fost surprinsă la fel de fel de evenimente alături de ele.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro