Reclamă

Denisa Filcea este una dintre cele mai urmărite vedete în spațiul online. Soția lui Flick are o comunitate impresionantă de fani, așa că simte nevoia să le povestească diverse episoade din viața ei. Și, pentru că nu a uitat niciodată de unde a plecat, bruneta le-a povestit fanilor unul dintre episoadele care au marcat-o extrem de mult și care s-a petrecut în copilărie. 

Denisa Filcea are tot ce și-ar putea dori o femeie de vârsta ei și poate chiar mai mult. Are o carieră de succes în mediul online și face ceea ce îi place cel mai mult, iar planul personal arată exact așa cum și l-a proiectat. Are un soț care o iubește extraordinar de mult, dar și o fetiță care este centrul Universului ei.

Dacă acum are un nivel de viață la care alții nici nu visează, lucrurile nu au fost mereu la fel de roz pentru ea. Denisa a recunoscut că provine dintr-o familie modestă, care a avut urcușuri și coborâșuri financiare. Dar, chiar și așa, cu diverse probleme, niciodată nu i-a lipsit nimic.

Care este cea mai mare umilință pe care a trăit-o Denisa Filcea în copilărie. „Sper ca acum să se fi schimbat”
social media

„Îmi venea să plâng”

Soția lui Flick a povestit că părinții ei au făcut tot posibilul pentru ca ei să nu îi lipsească nimic la școală, iar pentru asta le este recunoscători. Dar, chiar și așa, perioada în care mergea la școală a fost una destul de marcantă pentru ea, iar „vinovați” au fost unii profesori care practicau metode umilitoare cu elevii în timpul orelor de curs.

„Cel mai umilitor lucru pe care l-am trăit în copilărie și de care îmi amintesc și acum… Sper ca măcar atât să se fi schimbat și să se fi îmbunătățit în sistemul de învățământ din România și sper că nu mai e acea apucătură să ridici copilul în picioare, în fața clasei și să-l pui să cânte. Doamne, cât de rușine mi-era! Îmi venea să plâng! Când eram mică, era atât de umilitor!”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro