Reclamă

Pacienții care suferă de cancer au primit una dintre cele mai bune vești din ultima vreme. De acum încolo, una dintre cele mai grave boli ale secolului va avea tratament și nu unul oricare, ci unul care va produce efecte într-un timp record. Mai exact, în 7 minute, iar pacienții din una dintre cele mai dezvoltate țări din Europa vor fi primii care vor benefia de această injecție. 

Pacienții din Marea Britania vor fi primii din lume care vor beneficia de un vaccin care va trata cancerul în 7 minute. După ce va obține aprobările din partea organismelor abilitate din lumea medicală, sistemul medical din Marea Britania va fi primul care va putea administra acest vaccin în fiecare an la sute de pacienți.

De obicei, Atezolizumab se administrează intravenos prin intermediul unei perfuzii pacienților bolnavi, doar că, de data asta, vor beneficia de imunoterapie prin intermediul unei injecții. Tratamentul, cunoscut și sub numele de Tecentriq, tratează diferite tipuri de cancer, inclusiv cancerul de plămâni, de sân și cancerul de ficat. După aprobări, acesta se va administra în fiecare an celor 3.600 de pacienți din Marea Britanie.

Descoperire revoluționară în domeniul medicinei. A fost aprobată prima injecție care tratează cancerul în 7 minute
DC Medical

Marea Britanie, în fața tuturor

Se așteaptă ca majoritatea pacienților să primească, de acum încolo, această injecție de 7 minunte în locul tratamentului intravenos, care, de obicei, durează între 30 de minute și o oră. Însă, pacienții care vor primi Atezolizumav, pe lângă chimioterapie, vor primi și tratament intravenos. Acest tratament funcționează ca un inhibitor și ajută sistemul imunitar să găsească și să distrugă celulele canceroase.

Profesorul Peter Johnson a spus că aceasta este o adevărată inovație în domeniul medical și susține că este cel mai avansat tratament pentru cei care suferă de cancer în cele mai avansate stadii.

„Prima utilizare a acestui tratament înseamnă că sute de pacienți vor petrece mai puțin timp în spitale, dar și în secțiile de chimioterapie. Suntem încântați că pacienții din Marea Britanie vor putea beneficia de asta”, a spus Peter Johnson.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro