Reclamă

Alex Bodi a făcut primele declarații despre scandalul violent dintre el și Bianca Drăgușanu, de la divorț.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat pe data de 10 martie, după doar șapte luni de mariaj. Frumoasa blondină și fostul ei partner de viață au mers la notar pentru a-și încheia socotelile unul cu celălalt, dar au fost din nou protagoniștii unui scandal monstru.

La un moment dat, pe fondul unor discuții în contradictoriu, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a izbucnit o ceartă de proporții. Ea a început să-l filmeze în timp ce o înjura, iar el i-a luat telefonul, l-a spart și apoi l-a păstrat. Chiar el a recunoscut că i-a aruncat telefonul pe geam.

„I-am aruncat telefonul. Îi plac telefonatele. S-a rezolvat. Am stat mult pentru că am vorbit mai multe chestii înainte”, a spus Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, vizibil afectată după divorțul de Alex Bodi
Bianca Drăgușanu a ieșit la un moment dat la geamul cabinetului notarial și a strigat după ajutor: „Sunați la 112! Sunați la 112!”. După ce a semnat actele și a ieșit afară, a făcut și primele declarații, fiind vizibil afectată.

„Mi-a luat telefonul! Mi-a luat telefonul și l-a spart! Telefonul meu este la el”, a spus Bianca Drăgușanu.
„M-am grăbit (n.r. – când s-a căsătorit cu Alex Bodi). O să rămânem prieteni, normal”, a mai adăugat frumoaa blondină, înainte de a se urca în mașină.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro