Reclamă

Acum cinci ani, în familia regală a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente de la acea vreme. Prințul Harry și Meghan Markle și-au unit destinele într-un cadru de vis și, deși a trecut ceva vreme de atunci, lumea încă mai vorbește de nunta lor. Și, nici nu ar avea cum să nu o facă, având în vedere că abia acum au ieșit la iveală anumite detalii prețioase legate de rochia ei de mireasă.

În luna mai a anului 2018, Meghan Markle și Prințul Harry au devenit soț și soție și au căpătat titlul de Duci de Sussex. Evenimentul a fost unul grandios, iar despre el se mai vorbește și în prezent. De atunci și până acum, s-au întâmplat multe schimbări în viața lor, au renunțat la titlurile regale și au intrat în mare scandal cu familia regală. Însă, au devenit și părinți, iar Archie și Lilibet sunt cele mai importante persoane din viața lor.

Ziua nunții a fost una extrem de importantă pentru Meghan, așa că a vrut să respecte toate tradițiile. Aceasta nu s-a dezis de la nimic, așa că a decis ca în ziua nunții să nu abată de la nimic, așa că a purtat ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat și ceva albastru. Acel ceva de culoare „albastră” a avut o însemnătate aparte pentru ea, mai ales că la prima întâlnire a purtat o ținută albastră.

Detaliul pe care nimeni nu l-a știut despre rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Abia acum s-a aflat!
Vanity Fair

Atenția la detalii, punctul forte

Cea care a dat-o de gol pe Meghan a fost chiar creatoarea rochiei, Clare Waight Keller. Aceasta a spus că s-a ocupat personal pentru ca din ziua nunții să nu lipsească pata de albastru.

Pur și simplu am cusut acea bucată de material în tivul rochie, ea a fost singura care a știut că aceasta se află acolo. A fost un detaliu perfect, ce a fost bine ascuns în rochie”, a spus creatoarea într-un interviu oferit presei de peste Ocean.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro