Reclamă

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. În ultima perioadă, aceasta a trecut prin diverse schimbări, inclusiv fizice. Artista a devenit mămică acum ceva vreme și nu s-a ferit să recunoască că nu a fost deloc o perioadă ușoară pentru ea. Însă, aceasta nu s-a lăsat și a lucrat foarte mult pentru a reveni la forma inițială.

Vlăduța Lupău poate spune că este o femeie fericită și împlinită, din toate punctele de vedere. Profesional îi merge mai bine ca niciodată și nici personal nu are de ce să se plângă. Familia artistei a devenit mai numeroasă odată cu venirea pe lume a lui Iair, iar de atunci, nimic nu mai este la fel pentru ea.

Artista a trecut prin diverse schimbări fizice și pare că se apropie de forma mult visată. Însă, mai are mult de lucrat până atunci. Din păcate, timpul și programul aglomerat nu îi permite să facă sport așa cum și-ar dori, dar se pare că metabolismul ei lucrează foarte bine. În această dimineață, Vlăduța s-a urcat pe cântar și nu mică i-a fost mirarea când a văzut ce cifră arată cântarul.

Câte kilograme are Vlăduța Lupău. Artista nu se oprește până când nu atinge perfecțiunea

Vlăduța, într-o formă de zile mari

Momentan, îndrăgita interpretă are 54 de kilograme dar se pare că nu este mulțumită sau, cel puțin, nu în totalitate. Tocmai de aceea, noul ei obiectiv este să mai topească 2 kilograme, pentru a ajunge la 52 de kilograme. Chiar dacă ea simte că este loc de mai bine, cele care o urmăresc, în spcecial, mămicile o admiră pentru felul în care arată, dar și pentru ambiția și motivația de care dă dovadă.

Anul trecut, a fost pentru prima dată când artista a lăsat-o mai moale cu spectacolele și concertele. Aceasta a vrut să îi dedice mai mult timp lui Iair și a ales să nu mai concerteze în perioada sărbătorilor de iarnă. Chiar dacă fanii au fost destul de supărați pe ea, au fost și voci care au felicitat-o pentru decizia luată.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro