Reclamă

Denisa și Flick formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din lumea mondenă. Povestea lor de dragoste pare desprinsă din basme, iar Flick a demonstrat că romantismul și iubirea adevărată există. De când s-au retras din lumina reflectoarelor, cei doi par mai fericiți ca niciodată, iar o mare parte din acest merit îi revine și fiicei lor, Eva Maria.

Denisa Flicea este una dintre cele mai cunoscute prezențe din mediul online și nu numai. Orădeanca a devenit faimoasă după ce l-a cunoscut pe Flick și, tot atunci, a înțeles că nu este deloc ușor să fii mereu expus. Chiar dacă a primit multe replici dure și critici de-a lungul timpului, Denisa le-a făcut față tuturor cu diplomația caracteristică.

În prezent, soția lui Flick s-a axat pe mediul online și pare că aici se simte cel mai bine. Înainte de pandemie, aceasta avea o afacere în Oradea, dar se pare că nu a mai avut timpul necesar pentru a se ocupa de ea. În plus, în viața ei și a soțului său a apărut Eva Maria, micuța care le face zilele mai frumoase.

Ce tradiția respectă mereu Denisa Filcea. Soția „Domnului Rimă” face asta în fiecare an
Instagram

Denisa, în culmea fericirii

Conexiunea dintre Flick și Denisa este mai puternică pe zi ce trece, semn că cei doi îndrăgostiți au găsit rețeta fericirii. Recent, cei doi au împlinit 3 ani de căsnicie și au decis să marcheze asta așa cum se cuvine. Flick și-a dus soția într-un loc de poveste, așa cum este și iubirea lor. Și, deși se relaxează la Casa Timiș, Denisa nu a uitat nicio secundă nici de comunitatea ei de fani.

Sinceră ca de obicei, aceasta a decis să fie din ce în ce mai transparentă cu cei care o urmăresc, așa că le-a dat un mic pont din casă. Se pare că, în fiecare an, pe data de 29 august, Denisa îmbracă rochia de mireasă, adaptată sub diverse forme. Iar asta pentru că vrea să trăiască același sentiment unic pe care l-a trăit când și-a unit destinul cu Flick.

 

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de DENISA FILCEA (@denisafilcea)


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro