Reclamă

Alexia Eram este răsfățată peste măsură și merită din plin asta, mai ales că se apropie ziua ei. Înainte de a da o petrecere în Capitală, așa cum face în fiecare an, influencera a decis să se relaxeze și să își încarce bateriile departe de casă. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta și-a luat iubitul și au plecat în una dintre cele mai frumoase destinații din Grecia și anume, Santorini.

Alexia Eram se pricepe de minune să organizeze vacanțe. Iubita lui Mario Fresh are gusturi foarte bune atunci când vine vorba de anumite destinații, fie ele din România sau de peste hotare. Anul acesta, mai mult ca niciodată, toată lumea a pus Grecia pe lista destinațiilor de bifat, iar Alexia Eram nu a făcut nici ea excepție.

Fiica Andreei Esca a vrut neapărat să se relaxeze în Grecia înainte de ziua ei de naștere. În această escapadă departe de agitația Capitalei îi este alături nimeni altul decât iubitul ei, Mario Fresh. Cei doi au ales să plece în această vacanță împreună, mai ales că, în restul anului, programul lor este unul destul de încărcat și abia dacă reușesc să își planifice ceva amândoi.

Cât plătește Alexia Eram pentru o noapte de cazare în Grecia. Nu oricine își permite să stea aici!

Alexia, răsfăț pe lux și opulență

Pentru că relaxarea lor să fie la superlativ, cei doi porumbei au ales o cazare de vis. Dincolo de condițiile excepționale, priveliștea pe care o au cei doi este dincolo de cuvinte. Locația unde sunt cazați cei doi se numește Alti Santorini Suites și este una dintre cele mai „vânate” cazări din zonă. Și nu este de mirare, având în vedere că este aproape de plajă și de alte puncte de interes.

Aici, o singură noapte de cazare, pentru două persoane, în plin sezon, pornește de la 1.803 lei pentru apartamentul standard și poate ajunge la 3.800 de lei pentru apartamentul Sugarmoon care are deschidere către un infinity pool superb. Dar, cum pentru Alexia și pentru Mario banii nu sunt o problemă, nu este de mirare că cei doi se relaxează și se bucură de tot la superlativ.

Cât plătește Alexia Eram pentru o noapte de cazare în Grecia. Nu oricine își permite să stea aici!
Alti Santorini

Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro