Reclamă

Mira este una dintre cele mai versatile artiste de la noi. De-a lungul timpului, aceasta a jonglat cu diverse stiluri vestimentare, însă, atunci când a venit vorba de păr, a fost destul de „cuminte”. Artista și-a schimbat culoarea părului destul de des, însă, niciodată nu a avut curaj de schimbări radicale. Asta până azi.

„Atunci când o femeie își schimbă coafura este pe cale să facă schimbări radicale în viața ei”, spune o vorbă celebră, iar Mira i-a făcut pe mulți să ridice din sprânceană. După ce nu a mai venit cu nimic nou la nivelul părului, Mira i-a lăsat pe toți cu gura căscată azi. Artista și-a luat inima-n dinți și a apelat la o schimbare radicală de look. Atât de radicală, încât unii nici nu au recunoscut-o.

Ca de obicei, Mira nu s-a lăsat pe mâna acum, ci a apelat la cel mai bun hair stylist, preferat de multe vedete. Sorin Stratulat s-a ocupat de părul Mirei, iar schimbarea este una care merită nota 10. Dincolo de faptul că este executată impecabil, Mirei îi vine mănușă noul look. Iubita lui Levi a avut suficient curaj pentru a-și face breton, iar reacțiile fanilor au fost extrem de pozitive.

Mira, schimbare radicală de look. Nici măcar iubitul ei, Levi Elekes nu o mai recunoaște
Facebook

„M-am întors în timp”

„S-a întâmplat schimbarea. M-am întors in timp, ultima data când aveam breton aveam vreo 7-8 ani”, a scris Mira în descrierea pozelor pe care le-a urcat pe social media. Și, deși toată lumea a complimentat-o, se pare că Levi Elekes nu a fost prea încântat de schimbare. Chiar artista l-a dat de gol, în secțiunea de comentarii de pe Instagram.

În ultima vreme, Mira a fost destul de constantă în ceea ce privește look-urile. Însă, înainte de această perioadă, artista a putut fi văzută cu șuvițe albastre, șuvițe blonde și nu numai. Cei care au văzut-o cu breton s-au grăbit să o complimenteze, spunându-i că seamănă cu vecina ei de cartier, Sore.

Mira, schimbare radicală de look. Nici măcar iubitul ei, Levi Elekes nu o mai recunoaște
Facebook

Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro