Reclamă

Faptul că Eva Măruță este extrem de talentată nu mai este niciun secret. Se pare că de abilitățile ei nu au fost impresionați doar fanii, ci și cei care lucrează în industria filmului. Astfel, fiica cea mică a lui Cătălin a primit primul ei rol important într-o producție de succes.

Eva Măruță este unul dintre copiii minune, iar de asta s-au convins cei din online care o urmăresc de ani de zile. Mereu dezinvoltă, expresivă și naturală, fiica lui Cătălin Măruță a ajuns acolo unde alți copii de vârsta ei nici nu îndrăznesc să viseze.

Cei de la Vidra Production care au produs cele mai de succes filme românești din ultima vreme au pus ochii pe fiica lui Măruță și au cooptat-o într-un proiect de anvergură. Ba mai mult, va avea și rolul principal.

„Tati Part-Time” este producția în care fanii o vor putea admira pe Eva Măruță, dar și pe alți actori mari, precum Alex Bogdan, Alex Ion, Doina Teodoru, George Ivașcu, Nelu Cortea, dar și mulți alții.

Eva Măruță, primul rol principal într-un film. Alături de ce mari actori va juca fiica lui Cătălin și a Andrei
Instagram

Eva, prima actriță din familie

„Tati Part-Time” este o comedie care urmărește relația dintre Iustin, personajul lui Alex Bogdan, un tânăr avocat al cărui viitor este dat peste cap de vizita finei sale, Maya, interpretată de Eva Măruță. Scenariul filmului este scris de Matei Dima (BRomania) și se va lansa la începutul anului viitor.

Eva nu este pentru prima dată în centrul atenției căci, până acum, a mai bifat numeroase campanii alături de părinții ei celebri, dar și de fratele ei, David. În online, fiica lui Cătălin și a Andrei se simte foarte bine și, cu siguranță, filmul „Tati Part-Time” o va scoate din zona de confort.

Echipa s-a întâlnit deja pentru a pune la cale primele detalii, dar și pentru a realiza primele poze de promovare. Eva Măruță este extrem de dezinvoltă, mai ales că pe majoritatea actorilor de pe platoul de filmare îi știe de la părinții ei sau a interacționat cu ei, în diverse circumstanțe.

Eva Măruță, primul rol principal într-un film. Alături de ce mari actori va juca fiica lui Cătălin și a Andrei
Instagram

Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro